AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    11. Listopad 2023. 14:19

Hvala cure, pišem glasove, iako je sve jasno 😂
    .
    Bopsich,  točno na 8 dpt sam ja pola dana imala smeđeg i neke sukrvice. To je samo implantacijsko krvarenje, bez brige. Meni su tako rekli 🙂
    Pod terapijom si, mislim da nema razloga za brigu, ako bi se nastavilo, traži da uključe dodatni progesteron😊
    Kao što Lucy kaže, cesta pojava. 
    Ja sam na 8dpt imala takvo nešto, pa oko 4+5 opet baš neko krvarenje pa oko 7+nešto opet malo smeđeg. Od tada ništa više, al skroz je normalno.

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lotta33
    11. Listopad 2023. 16:01

Leona89

No give up hvala ti, slažem se, najgora bol. Još sam otečena, ali puno manje. Nadam se da ću sutra izgledati normalno 😂 ništa nije nemoguće, možda se jednom i sastanemo, isplačemo, pa dobro nasmijemo ❤️
    Lucy istina dobro si opisala, jad, tuga i bijeda. Google mi je bio najbolji prijatelj. Ovaj forum me puno toga naučio ❤️ bilo bi krasno da se naša mala obitelj sastane 🥰🥰🥰
    Lola sigurna sam da se naš sretan niz na forumu nastavlja i da ćemo sve uskoro držati svoja klupka sreće u rukama 🩷💙🩷💙
    Bopsich divno je gledati u tvoje plusiće, uljepšaš mi dan 😍 beta će razvaliti, jedva čekam 😘🎉❤️
    Lotta nikakvih vijesti još od dr.H? Ako se dobro sjećam rekla si da bi trebali doći na red krajem 09. ili početkom 10. mj.? Nadam se da će se uskoro javiti 🤞🏻🎉

Leona89, nista još od H. Tako je, trebalo je biti u rujnu prema njegovim prvim rijecima, onda kako se mjesec priblizavao sam mu poslala mail i lijepo nas je prolongirao na cca 11. Sad kad je Tratincica napisala da mu je cesto slala mejlove, malo me ohrabrila da mu ponovo posaljem  meni je isto brzo odgovorio, isti dan.
    ...
    Tratincice, jos jedan glas za ARIU Lijepo mi je i Nikol, al nekako me podsjeca na meksicke sapunice 
    ...
    Sta se tice naseg zajednickog druzenja, to bi bilo savrseno! zamislite dodemo nas 10-ak na kavu plus djecica...pa cudo jedno! nitko nas ne razumije kao mi same jedna drugu :)

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Lotta33
    11. Listopad 2023. 16:03

bopsich

Tratinčice i ja glasam za Aria, meni je ime predivno 🥰
    Jedva čekam da nam javiš prve dojmove kad vam stigne vaša prva djevojčica ❤️
    No give upoperacija Micro Tese nas je došla 1500 eura, IVF/ICSI 2500 eura i moji lijekovi oko 1000 eura. Smještaj i avion su druga priča, i to je koštalo jer smo mi 3 puta išli (inače je dovoljno 2, ali meni prvi put nije došla menstruacija). Od terapije, dr. Emre je mužu prepisao Ovitrelle injekcije 3 mjeseca po jednu tjedno. Testosteron mu se malo popravio, ali i dalje je bio ili na granici ili ispod granice. Ali dr. Emre je rekao da to ne mora nužno ništa značiti i da se svejedno isplati napraviti operaciju. Tako je i bilo 😊
    ..
    Inače, meni se danas 8 dpt pojavio najprije na dnevnom ulošku jako mali trag svjetlo roze krvi. Kad sam se obrisala nije bilo ničega. I sad nekih sat vremena nakon kad sam se obrisala ponovno je kao roskasti trag, ovaj put malo više. Ima li razloga za paniku?
    Također, ja inače u slobodno vrijeme pravim torte, i za subotu imam naručene 2 na kat (što su zapravo 4 torte). Ništa nije toliko problem, nego to je dosta stajanja na nogama i malo treba jače miješati kremu kad se kuha pred sam kraj. Mislite li da je u redu da to napravim s obzirom da su torte još davno naručene, može li to negativno utjecati na sve skupa? Baš se malo bojim zbog tih tragova krvi..

Bopsich, nemam iskustva s tim roskastim tragovima pa te ne znam savjetovati, ako te bas strah mozda da nazoves svog ginekologa. cisto da ti dusa bude na mjestu. a sto se torti tice, neka ukucani uskoce ako mogu. sad te ionako svi moraju paziti i maziti 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

bopsich
    11. Listopad 2023. 16:15

Evo javila sam se ginekologu Suleymanu, rekla sam mu za krvarenje i za pozitivne testove. Stavljam vam njegov odgovor. Taj čovjek je toliko drag 🥰
    https://ibb.co/Rctyg7n

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    11. Listopad 2023. 16:17

I hvala vam cure na savjetima, malo ste me smirile dok mi dr. Suleyman nije odgovorio. Sestra mi se ponudila pomoći oko torti, krvarenja više nema, tako da vjerujem da će sve biti u redu.

Veritas ✅️

momtobe2022
    11. Listopad 2023. 16:30

Bopsich, super! Iako ga nisam imala, i mene su upozorili na mogućnost impl. krvarenja, ali su rekli da je sve okej ako ne osjetim bolove. Naravno, mislim da bi me bez obzira na to upozorenje uhvatila panika kao i tebe. Neka izrada torte postane obiteljski projekt 😅 Ti budi mozak operacije, a ostatak ekipe fizikalci. 
    Tratinčice, glas naroda je jasan. 🙃 Odabrali sve dva predivna imena i kako god na kraju bude, bit će najljepše 🥰 
    Ako još brojiš glasove, moj ide za Nikol. U zadnje 2-3 godine oko mene je rođeno toliko djevojčica (+ imena koja čujem u parku) i sve se zovi isto: Mila, Aria ili Franka. Pa, eto, glasim za promjenu, za Nikol. 💕

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    11. Listopad 2023. 17:35

Glasovi zapisani😂 tu je sve nekako podjednako, pitali smo i obitelj i prijatelje jer se mi nikako ne možemo odlučiti 🙈😂 
    Svekrva mi je rekla da pričekam da rodim, pa ako se bude derala kao luda, nek bude Aria 😂😂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lola1
    11. Listopad 2023. 19:48

Glasam za Nikol 😌 nama je to favorit uz jos neka imena 🫶🏻 nadam se da ste sve dobro curke , i da ce prestat to krvarenje/smedjarenje.. mi sutra idemo po recepte za lijekove i odmah vidjet da li ih ima ili se mogu naruciti

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lola1
    11. Listopad 2023. 21:48

Curke pitanje, jel koja imala u protokolu gonal f? Citam da postoji i pen, sto bi mi olaksalo sve ja mislim 🤷🏻‍♀️

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

bopsich
    11. Listopad 2023. 22:25

Lola ja sam koristila Gonal F, moj nije bio u penu, dok mi je prijateljica koja je isto sad bila u postupku koristila Gonal F u penu. Mi smo naše kupili u Turskoj, a ona svoje ovdje u Hrvatstkoj. Sad ne znam jel ona dobila recept za pen, ili su kod nas sve takve.
    Ali samo da ti kažem, nisu ni ove obične tako strašne. Ja bi to smučkala i dala si dozu koja mi je potrebna. Inače se užasavam igala, ali jednom kad sam to odradila, išlo je bez problema. Sve do stoperica (ali to je sasvim druga priča) 🙈

Veritas ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.