Bopsich, super testić, nek beta razvali🤞 jedva čekam! Ma jooooj, ja sam ih sve zalijepila na papir i čuvamo za uspomenu. Napravim sam ih preko 30..
Ni najmanje mi nije žao 🤩🤩
.
Samo bi dodala da za Prag ne traže baš kod svakog isto, mene su tražili samo briseve, papu, hormone, trombofilije. Ali da, napisat će oni to svakako😊
Ja sam danas 6+1 17.10 imam prvi pregled ..i iskreno ovog me puta bas strah ...samo se nadam da je sve ok
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bopsich, super testić, nek beta razvali🤞 jedva čekam! Ma jooooj, ja sam ih sve zalijepila na papir i čuvamo za uspomenu. Napravim sam ih preko 30..
.
Samo bi dodala da za Prag ne traže baš kod svakog isto, mene su tražili samo briseve, papu, hormone, trombofilije. Ali da, napisat će oni to svakako😊
Ja sam danas 6+1 17.10 imam prvi pregled ..i iskreno ovog me puta bas strah …samo se nadam da je sve ok
Hej, mislim da ovo nije baš tema za takve priče... I sva sreća pa ne moraš biti na ovoj temi 🙏 postoje druge i veselije teme 🤗
Ali vjerujem da je sve u redu i da će sve biti okej na uzv, imaš jednu uspješnu trudnoću, bit će i ova😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
.
Ja sam danas 6+1 17.10 imam prvi pregled ..i iskreno ovog me puta bas strah …samo se nadam da je sve ok
Hej, mislim da ovo nije baš tema za takve priče… I sva sreća pa ne moraš biti na ovoj temi 🙏 postoje druge i veselije teme 🤗
Ali vjerujem da je sve u redu i da će sve biti okej na uzv, imaš jednu uspješnu trudnoću, bit će i ova😊
🤣🤣🤣🤣znam morala se izjadat... 🤣🤣🤣i nadoštukat na lijepi njen testic a sta ces to bas pucaju trudnicki hormoni... 🤣sve znas🤣
Nisam imala sve uspjesne no ne pise mi to u infu kao ni problemi...
No svakako volim kad citam ovake pozitivne pricice
Sretno svima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lotta hvala na odgovoru, ispada da je AMH dobar, jedino TSH zeza, ali to ćemo srediti
No give up tu smo da se međusobno bodrimo i podržavamo, ja kad čitam vaše sretne vijesti uljepšate mi dan, makar se ne znamo čini se kao da se znamo već dugo ❤️❤️❤️ baš sam sretna što ovaj forum postoji 🥰
Lola naše zdravstvo je stvarno katastrofa, bodrimo te i držimo fige da sve prođe glatko ❤️
Crvenkapice drago mi je da je materijal stigao, ne razumijem kako se to može dogoditi da stigne jedna ampula manje? Javi što su ti rekli i sretno u novom postupku, neka bude uspješan ❤️🥰🤞🏻😘
Bopsich crta ko kuća, bravooo, čestitam PUPICE naša ❤️❤️❤️❤️ baš sam sretna zbog tebe, beta će rasturiti, sigurna sam u to 🤞🏻❤️❤️🥰😘
Lucy drago mi je da si super i da trudnoća dobro napreduje, uživaj u malim pokretima, sigurno je krasno to osjetiti. Vrijeme stvarno leti, već 16 TT ❤️❤️❤️Ljubim te ❤️😘🥰
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
No give up žao mi je zbog nula, nada uvijek postoji i vjerujem da je teško opet vidjeti 0, isto je i nama bilo, ponadali se, pa opet negativno. Samo hrabro dalje. Vjerujem da ćete ubrzo imati svoje klupko sreće 💪🏻😘
Tratinčice super da je panorama prošla odlično 🥰ajme curka, dve curke zapravo -prekrasno❤️ obećajem da se nikad neće grupa ugasiti, mi ćemo sve imati svoje bebice jer smo prave lavice ❤️❤️❤️❤️
Bopsich testići ti krasno tamne, to je to❤️ neka je sretno dalje❤️❤️❤️❤️
Sorry curke na podužem postu, pratila sam vas, ali nikako iskomentirati. Zadnjih 4 dana nisam spavala normalno, zdravi zub mi se upalio kod korijena, ni zubarki nije jasno kako, cijela lijeva strana lica mi je natekla, baš baš grdo, prepala se same sebe u ogledalu. Dobila sam antibiotik, pa se nadam da će brzo splasnuti.
Drago mi je za lijepe vijesti, neka ih bude i dalje. Ljubim vas sve ❤️❤️😘
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lola hvala puno na informacijama🥰💜 Leona generacijo moja, hvala ti na podršci, šaljem puno pozitive nazad🥰🥰 Super da se smiruje situacija sa zubima, to je baš najgora bol. Lucy, Tratinčice, Lotta,Momtobe, Bopsich hvala vam od srca na svakoj lijepoj riječi i podršci♥️♥️♥️♥️♥️ Čitam sad unazad, i gledam kako smo propustila odg na tako lijepe poruke, oprostite valjda sam bila van sebe. Tratinčice citala sam temu dosta unazad i našla ime tvoje curke🥰🥰 Ja mislim kad bi se mi tu iz grupe sastale da bi ja plakala ko kišna godina.. Ono zamisli zagrlit i vidjet jednu od vas 💜💜💜
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Kad se samo sjetim prve 0 i totalnog neznanja sta to znaci, sta dalje, guglanja, onog jada i bjede , straha, tuge, povlacenja u sebe, skrivanja od ljudi... bas je bilo tesko to prolazit uz uspone i padove... puno mi je drago da smo se ovdje pronasli, da smo jedni drugima velika podrska i nadam se da ce se tako i nastavit. Bas bi volila da se jednog dana svi susretnemo sa svojim obiteljima i da to pređe u obicaj. Pozdrav svima 😊❤️😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Slazem se cure.. jedna drugoj smo podrska i iako se ne znamo, blize smo si nego poneki nam prijatelji i obitelj. Mi smo shvatili da smo u ovome kompletno sami, nitko ne razumije koliki je to kriz i tezak put , i zapravo smo sad tek vidjeli da je rijetko ko tu bas sada kada nam je najteze.. ali sto je tu je , glavu gore i sve se borimo kako znamo i guramo jedna drugu, kako bi bilo lijepo da se mozemo skupiti i uzivo popricati 🫶🏻 nadam se da ce nam svima uspjeti svima to od srca zelim i da ce i nas Bog pogledati 💕
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Ma ja ne znam kako bih sve ovo prošla da nije bilo vas i foruma. Toliko sam toga ovdje naučila i dobila podršku kakvu nisam mogla ni sanjati.
I ja se nadam da će jednog dana pasti barem neka kavica uživo, negdje na "pola puta" 🥰
Ja sam danas iskoristila i ovaj digitalni testić, koji mi izračuna i koliko sam tjedana trudna 😅
https://ibb.co/dg9ZJTQ
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
No give up hvala ti, slažem se, najgora bol. Još sam otečena, ali puno manje. Nadam se da ću sutra izgledati normalno 😂 ništa nije nemoguće, možda se jednom i sastanemo, isplačemo, pa dobro nasmijemo ❤️
Lucy istina dobro si opisala, jad, tuga i bijeda. Google mi je bio najbolji prijatelj. Ovaj forum me puno toga naučio ❤️ bilo bi krasno da se naša mala obitelj sastane 🥰🥰🥰
Lola sigurna sam da se naš sretan niz na forumu nastavlja i da ćemo sve uskoro držati svoja klupka sreće u rukama 🩷💙🩷💙
Bopsich divno je gledati u tvoje plusiće, uljepšaš mi dan 😍 beta će razvaliti, jedva čekam 😘🎉❤️
Lotta nikakvih vijesti još od dr.H? Ako se dobro sjećam rekla si da bi trebali doći na red krajem 09. ili početkom 10. mj.? Nadam se da će se uskoro javiti 🤞🏻🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji