Lola, ja sam imala Gonal i bio je u penu. Nisam znala da postoji druga opcija. Ovo mi je odmah dala žena u ljekarni. Ne znam je li bila posebna napomena na receptu.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Leona, Pišem 1 glas. 🤭
Jooj, svaki puta mi je odgovorio u roku pola sata, divan čovjek. Na svaki mail sam dobila odgovor!😂
.
Kad smo išli zadnji puta po sve papire kod njega, mi izlazimo i ja njemu kazem:
"Ispričavam se na svim porukama, bila sam nestrpljiva, i hvala vam puno na svakom odgovoru."
Znaš šta je rekao?
"Ne sekirate se, nisam ni mislio da je muž bio nestrpljiv da mu režem testise"
😂😂😂🤭🤭
Hahahah baš sam se nasmijala na ovo 😂😂😂koja je to legenda od čovjeka 🙂 ali ni u jednom mailu nisi dobila točan termin jel tako, nego vam je javljeno tek 3 dana prije ako se dobro sjećam?
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bopsich cure su ti sve rekle što se krvi tiče, da se ne ponavljam. Sretno danas, neka beta rasturi 🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Lotta ako su vas pomaknuli na 11.mj. znači da ćemo i mi biti pomaknuti na 12. ili 01. mjesec.😱
Ubi čekanje😔 Baš ću mu poslati mail danas, ništa ne košta da pitam. Šalji i ti, slažem se 💪🏻
Ja jedva čekam tu kavu 🥰🥰🥰❤️sa muževima i dječicom naravno 🥰
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Pozdrav drage moje♥️💜 Dobila sam odgovore svih poliklinika u Pragu gdje sam poslala i zbilja mi se Pronatal čini najbolja, i po komunikaciji i po cijenama. Javila mi se Andrijana i dogovaramo online konzultacije. Između ostalog jučer sam poslala i e-mail dr. Emre u Turskoj. I on je već sinoć odgovorio. On smatra da bi partner ipak mogao imati sperme, ali da nisu dobro analizirali ovdje. I da bi on napravio spermiogram pa m-tese. Vuce me nesto jako tamo, i najveci su mi problem zapravo financije. Jer racunam odmah ako to ne uspije hocu li imati novaca dovoljno za Prag, jer stvarno bi htjeli čim prije. Muž nije odusevljen idejom ponovne m-tese, i ne polaže neke nade u uspjeh...
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Kako bi lakše analizirala sve ovo, Boopsich mozes li mi molim te napisati koliko mogu ocekivati da ce me izaci put i smjestaj u Tursku, npr za 2 dolaska? Osim puta,smjestaja i navedenog cjenika m-tese i icsi postupka i lijekova, jeste li još nešto dodatno placali?
Tratincice i momtobe, koliko je vas izasao put i smjestaj za Prag?
Lola,kako ste planirali ici u Prag? Jeste li racunali koliko bi vas to moglo izaci posto smo ista županija?
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
cure moram s nekim podijeliti jer evo uz sve ovo i pripreme , u firmi ce raspisivat tehnoloski visak za nekog od nas tri cure . samo mi to fali tocno sad kad se ne bi smjela zivcirati ni nista :(
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola, tehnološki višak tj redoviti otkaz se ne može dati djelatniku na bolovanju, pa imaš opciju. Od firme do firme i ustnove različiti su kriteriji tko postaje tehnološki višak,znam da je u nekim ustanovama po principu tko je zadnji došao postaje višak. Znam da je stres,i sama se stresam nekad previše zbog posla, ali vjeruj mi kad ti kažem a i sebi: nije vrijedno. Posložiti će se opet sve, a nama treba čista,mirna i razumna glava. Šaljem hug🫶
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Leona, 😂! Da, nažalost nikad on nije mogao reći točan termin.. odg su bili- " trudim se ugurat ga, moram skupiti cijelu ekipu, bit će brzo, pokušavam"...
I muža su nazvali u utorak, da dođe u četvrtak. U petak je bila operacija, u subotu je išao kući.🥰
Upisali smo se 1.12 na listu, operacija je bila 10.3.
.
No give up, savjete o tome da li još probati ili ne, neću davati.. to je isključivo vaše. Da se mene pita, direkt Prag..🙈
E sad, malo mi je teško reći točno koliko smo platili. Pokušat ću bit što tocnija, koliko mogu.
.
1 ODLAZAK
• 8 dana, 7 noći- 350 eura smještaj
• na dan aspiracije- 1.750 eura klinici
• put i vinjete- nekih cca 500 eura oba smjera
• tamo smo potrošili nekih cca 150 eura na hranu i taksi, auto nismo koristili, osim do Lidla.
2 ODLAZAK
•3 dana, 2 noći- 100 eura smještaj
• 100 eura po svakom smrzliću- dakle 3 smo platili na dan aspiracije u onoj cijeni, a nakon transfera smo doplatili još 700 eura jer smo ih mi imali 10. Ugl, 1 smrzlić je 100 eura, pa koliko ih imate.
• 200 eura za Embrio-Glue jer su nam to ponudili da je bolje, pa smo mi uzeli, nije obavezno.
.
● S tim, da smo išli preko hzzo pa znamo da je hzzo platio za nas oko- 1.300 eura, također njima direktno na dan aspiracije, ali to sve oni rješavaju.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
cure moram s nekim podijeliti jer evo uz sve ovo i pripreme , u firmi ce raspisivat tehnoloski visak za nekog od nas tri cure . samo mi to fali tocno sad kad se ne bi smjela zivcirati ni nista :(
Lola, žao mi je. Nadam se da to nećeš biti ti❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
No give up popodne ću ti napisati sve detaljno čim uhvatim vremena. Razumijem strah radi financija, meni se također stalno motalo po glavi, što ako ostavimo tolike novce, a na kraju ne uspijemo. Ali onda smo sami sebi rekli, a što ako ni ne pokušamo, hoćemo li se cijeli život pitati što bi bilo da smo otišli... I upravo to što si napisala, nešto me je tamo vuklo i imala sam dobar osjećaj.
Ne želim te nagovarati, jer za ovo nažalost nitko ne daje garanciju, ali malo istraži o doktoru Emreu, pogledaj njegove stranice na internetu, članke koje je pisao, instagram ili facebook. Ako je netko stručnjak i ima iskustva na ovom polju, onda je to definitivno on. Kao što su i ginekolozi i embriolog s kojima radi u svom području. To su ljudi koji iza sebe imaju jako puno uspjeha u ovom području, međusobno se konzultiraju i dogovaraju za najbolje opcije.
S druge strane, ako je tvom mužu u redu donacija i ne želi ponovno prolaziti operaciju, možda bi trebali ići direktno na tu opciju. Ali to je na vama da odlučite.
Ja ću ti popodne napisati sve detaljno, pa ćete vi odlučiti što je najbolje za vas ❤️
..
Lola baš mi je žao da te sad i stres oko posla zakačio. Znam da je lako reći, a teško napraviti, ali pokušaj se što manje oko toga nervirati. Nažalost ne možeš nikako na to utjecati, a možda će sve biti u redu 🙏💕
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji