Meni na doznakama nije bilo nikakve šife ni bilo čega što bi dalo naslutiti o čemu se radi. 🙃 Samo je dolje bio žig moje ginekologice, inače je doznaka izgledala isto kao kad imam gripu. 😅
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Momtobe, da.. Ja ne radim, tako su mi rekli, jer radim težak posao i dosta fizički...🤷♀️ naš je salon, pa nebi mogla fušarit 😂
Lola, jako mi je žao zbog tvoje situacije. Držim fige da ispadne sve dobro ❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Evo da složim troškove postupka u Turskoj. Neću računati prvi odlazak, jer se tada ništa nije događalo zbog izostanka menstruacije, što znači da smo tih 8 dana bez veze tamo bili.
Micro Tese - 1500 eura
IVF/ICSI - 2500 eura
Moji lijekovi - oko 1000 eura
Terapija za supruga - oko 300 eura
Napisati ću cijene smještaja, ali stvarno se može naći za dosta manje novaca, pogotovo ako se ranije rezervira.
Smještaj drugi put - 890 eura za 15 noćenja
Smještaj treći put - 900 eura za 9 noćenja (vodili smo i moju kćer pa je Smještaj bio nešto skuplji jer nam je trebao veći apartman)
Ne mogu se točno sjetiti cijena avionskih karata, ali napisati ću kako pamtim.
Avion prvi put - oko 700 eura povratne za oboje
Avion drugi put - oko 800 eura povratne za oboje
..
Sad racunaj da možeš naći i povoljnije karte ako ne ideš direktno preko Turkish airlinesa, ali ja se nisam snalazila u tome i na kraju smo uzeli ovako.
Također imate opciju ići autom, što je bolja opcija jedino iz razloga što ste mobilni oko datuma, jer sve ovisi o tvojoj menstruaciji... Meni je tu bilo komplikacija, pa smo morali mijenjati datume leta, i tu smo opet gubili novce.. Ali s autom nam je bila preduga vožnja, pa se nismo odlučili za tu opciju..
..
Od dodatnih troškova platili smo još:
Krvne pretrage za supruga- 100 eura
Zamrzavanje embrija - 300 eura (to je ujedno i cijena za godinu dana cuvanja)
Postupak FET-a - 300 eura
..
Mi smo potrošili previše novaca. Tek kasnije sam shvatila da smo mogli puno jeftinije proći, i što se tiče smještaja i karata. Da sada idem, sigurno bi pametnije. A Smještaj je bio skuplji jer smo sve rezervirali u zadnji tren, tako da su nam jeftinije, a dobre opcije, bile već zauzete. A ja sam stalno čekala zadnji tren, baš zbog prvog puta kad sam se zeznula zbog menstruacije. Nisam u troškove stavila lijekove koje sad uzimam, ali znam da su kod njih puno jeftiniji nego kod nas.
Ovo je prvi put da sam sve ovako stavila na "papir", i malo sam i samu sebe iznenadila s troškovima, a još nisam ni prvi odlazak uračunala. Ali stvarno, može se jeftinije, samo treba tražiti na vrijeme apartmane koji su fleksibilni s datumima.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Inače, ja sam zvala da se naručim na prvi pregled jer znam da je gužva i da se dosta čeka. Naručili su me 24.10., a fet je bio 03.10. Je li to prerano?
Po datumu zadnje menstruacije to će biti tek 5 tjedana i 4 dana.. 🤔
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Inače, ja sam zvala da se naručim na prvi pregled jer znam da je gužva i da se dosta čeka. Naručili su me 24.10., a fet je bio 03.10. Je li to prerano?
Po datumu zadnje menstruacije to će biti tek 5 tjedana i 4 dana.. 🤔
Ja sam bila na 1 pregledu sa 5+5, sve se vidjelo i bilo je i srčeko 😊
Trudimo se od 9/21.
Bopsich, moj prvi pregled je isto bio tako rano, sve se lijepo vidjelo. Super da ne moraš duže čekati 🙃
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Lola nadam se da nećeš ti biti ta koja će biti višak. Znam da je teško, ali probaj se smiriti, kako bude bit će, ti tu ne možeš ništa napraviti. Držim fige da sve bude ok❤️
Tratinčice, Momtobe, Bopsich super infose ste podijelile 💪🏻kad vidim koji su to iznosi, ako nemate dobra primanja treba dići mali kreditić za to poplaćati, ali sve za željeni cilj❤️
No give up definitivno se trebate zajedno odlučiti što je najbolje za vas, da sam na tvom mjestu isto bih probala opet sa M-tesom, pa ako ne uspije a ok ste sa donacijom pravac Prag ili Turska. Muž je taj kojeg će rezuckati pa svakako poštuj njegovu odluku. Nadam se da ćete doći zajednički do najboljeg rješenja🤞🏻❤️❤️
Bopsich beta je odlična, bravooo, nek se pravilno dupla ❤️🎉🎉🎉😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bopsich cure su ti sve rekle što se krvi tiče, da se ne ponavljam. Sretno danas, neka beta rasturi 🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Lotta ako su vas pomaknuli na 11.mj. znači da ćemo i mi biti pomaknuti na 12. ili 01. mjesec.😱
Ubi čekanje😔 Baš ću mu poslati mail danas, ništa ne košta da pitam. Šalji i ti, slažem se 💪🏻
Ja jedva čekam tu kavu 🥰🥰🥰❤️sa muževima i dječicom naravno 🥰
Leona89, jesi poslala? Ja se mislim ponovno mu dosadivat krajem mjeseca, kao ''evo doktore ocekivani termin se blizi, di smo sta smo?? :''
..
Bopsich, beta je super, ali nismo manje ni ocekivali
..
Lola1, svaki put se iznerviram kad zena mora u ovakvim situacijama misliti o takvim stvarima. roman bi mogla o tome napisati. nadam se samo da ces se uspjeti smiriti, kako je netko ovdje vec i napisao - nije vrijedno. znas sto ti je sad prioritet. a mi i dalje drzimo fige da neces ti biti jedna od ''sretno odabranih''
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Bopsich hvala ti do neba,puno mi znači da znam oko kojeg iznosa se to može kretati. Znaci brat bratu da pripazim na cijene izaslo bi me 8.000. Ja nebi žalila kune i eura ni duplo da potrošim kad bi uspjelo, ali ne ide po tom principu..
Leona sinoć smo pričali i uskladili se da idemo samo u Prag jer njemu se Turska cini kao gubitak vremena i para i to puno para. Ali ja se opet jutros budim i opet me vuce Turska. Razmisljam da odemo kao turisticki malo, pa odemo do doktora Emre nek mu naprave s-gram i pregled. Pa dalje kako mu sjedne. Nalaze i papire za Prag cu svakako rjesavati. Kako ste vi?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Ej ekipa jutro 😊
Ja ću samo reci da jako puuuno novaca i zbilja kad staviš onako na "papir" tek vidiš koliko si puno dao.. mi naravno, ne žalimo ni najmanje, ali također smo se potrošili do same 0.. baš kad smo se vratili iz Praga, muž je komentirao "eto, riješili smo i cijelu ušteđevinu" 😂
.
Ja Vam sad idem na pregled, ide i muž sa mnom, nadam se da ćemo uživati i da će mu dopustiti unutra ❤❤
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji