Butterfly proxeed su vitamini ne hormonska terapija i vjerujem da nema nikakvih veze za ta dva dana ako ne pije. Moj ih je pio mjesecima Al nažalost nama baš ništa nisu pomogli.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Tratinčice upravo mislim o tebi, i uđem u forum i vidim tvoj post. Skroz te razumijem, toliko ste bili najhajpani i sad ispada da morate još 2 mjeseca čekati... ali draga strpljen spašen, super je što češ od ove ture sigurno imati jaaaako puno embrija,za tko zna koliko djece 🥰🥰
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Tratinčice upravo mislim o tebi, i uđem u forum i vidim tvoj post. Skroz te razumijem, toliko ste bili najhajpani i sad ispada da morate još 2 mjeseca čekati… ali draga strpljen spašen, super je što češ od ove ture sigurno imati jaaaako puno embrija,za tko zna koliko djece 🥰🥰
Hvala draga za utjehu.. najgore je to što si sve nekako posložiš u glavi, ali eto.. nema nam druge nego čekati još. Malo smo se rastužili i razočarali.. ali ništa, sad samo želimo da meni bude dobro nakon ovog svega jer stvarno sam užasno napuhana, stomak boli, sve propada.. 😔
Ali drago nam je da će biti puno potencijalnih bebica 🥰🥰
.
Crvenkapice, dobro si rekla. Onaj Orgalutran je grozan😤😟 ja sam se jedva ubola danas... em peče, em svrbi, em crveno... znaci užas 😖😖
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčice upravo mislim o tebi, i uđem u forum i vidim tvoj post. Skroz te razumijem, toliko ste bili najhajpani i sad ispada da morate još 2 mjeseca čekati… ali draga strpljen spašen, super je što češ od ove ture sigurno imati jaaaako puno embrija,za tko zna koliko djece 🥰🥰
Hvala draga za utjehu.. najgore je to što si sve nekako posložiš u glavi, ali eto.. nema nam druge nego čekati još. Malo smo se rastužili i razočarali.. ali ništa, sad samo želimo da meni bude dobro nakon ovog svega jer stvarno sam užasno napuhana, stomak boli, sve propada.. 😔
.
Crvenkapice, dobro si rekla. Onaj Orgalutran je grozan😤😟 ja sam se jedva ubola danas… em peče, em svrbi, em crveno… znaci užas 😖😖
Znam točno kako ti je, planiraš sve, posložiš pa ti kažu da čekaš. Ja bi najradije da mogu svaki mjesec u postupak jer mi je najgore čekati. Ali nakon zadnjeg puta stvarno mislim da je bolje pričekati za transfer neovisno jel hiper ili ne. Baš se izmoriš od terapije i svega, ja sam isto bila napuhana strašno, sve me bolilo. Bitno da sad bude puno dobrih embrija 🤞🏻❤️ a brzo će proći ta dva ciklusa, nećeš se ni okrenut
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
.
Crvenkapice, dobro si rekla. Onaj Orgalutran je grozan😤😟 ja sam se jedva ubola danas… em peče, em svrbi, em crveno… znaci užas 😖😖
Znam točno kako ti je, planiraš sve, posložiš pa ti kažu da čekaš. Ja bi najradije da mogu svaki mjesec u postupak jer mi je najgore čekati. Ali nakon zadnjeg puta stvarno mislim da je bolje pričekati za transfer neovisno jel hiper ili ne. Baš se izmoriš od terapije i svega, ja sam isto bila napuhana strašno, sve me bolilo. Bitno da sad bude puno dobrih embrija 🤞🏻❤️ a brzo će proći ta dva ciklusa, nećeš se ni okrenut
Za koliko dana ti je prošla ta napuhanosti i to sve?
Moj stomak je sad kao balon, izgleda doslovno kao 6 mjesec trudnoće... mislim, bila sam danas u klinici, još uvijek sve pod kontrolom, ali ja se baš grozno osjećam u predjelu stomaka, ne mogu se ni ispravit skroz koliko zateže😪😪😱😱
Kad to prooolaziii 😟
Trudimo se od 9/21.
Nema me par dana i dočeka me hrpa novosti! 🥰
Pixel, od srca vam čestitam! ❤️ Sretno dalje i nemoj nam sad nestati. Javi se ponekad da budemo u toku.
Tratinčice, nemoj biti nesretna. To su dobre vijesti! Meni je bilo toliko loše od hipera da nisam stigla ni pomisliti da mi je žao što u tom ciklusu nije bilo transfera. 😂 U ZG me dr. odmah dodatno utješio i rekao da će mi tijelo biti odmorno i spremno kasnije te da odmrznuti embriji statistički imaju veće šanse za implantaciju od friških i da mi zbilja nema zbog čega biti žao.
Aspiraciju sam imala početkom veljače, a transfer je bio početkom travnja. Jedan je ciklus bio preskočen.
Držim ti fige da folikuli budu zreli i kvalitetni kako biste dobili što više embrija za zamrzavanje. Ako ćemo baciti kladionicu, ja kažem 7. 😊
Do transfera ćeš stići odmoriti i pripremiti tijelo, nabildati endometrij sokom od cikle i ananasom. Pila sam onaj tetrapak iz DMa dnevno i pojela pola ananasa svaki dan od prvog dana ciklusa.
Ne znam što bih ti rekla za simptome hipera jer su meni nastupili tek nakon aspiracije. Prije toga apsolutno ništa. Najgore mi je bilo 7-10 dana nakon asp., a potpuno sam se oporavila nakon cca 2 tjedna. Vjerojatno će ti i oni reći, ali ako dođe do ohss u širokom luku izbjegavaj nagle pokrete, čučnjeve, stube kad god je moguće da ne dođe do torzije jajnika koji su sad ogromni jer je u tom slučaju jedino operacija rješenje 🤯 Samo odmaraj i opusti se. Kad krajem ljeta vidiš + na testu ovoga se nećeš ni sjećati. 🥰
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Butterfly proxeed su vitamini ne hormonska terapija i vjerujem da nema nikakvih veze za ta dva dana ako ne pije. Moj ih je pio mjesecima Al nažalost nama baš ništa nisu pomogli.
Oki hvala necemo onda se maltretirat, inace sam bas streberko i sve pazim da napravim po ps-u da se poslije ne mogu krivit za ista ali bas to dva dana vitamina valjda nece radit neku promjenu.. hvala ti :)
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Momtobe, evo baš od sinoć razmišljam kako se ja sad uopće ne osjećam spremnom da budem sad trudna, jer baš se loše osjećam. Tako da, razumijem te što pišeš.😔
Meni su jučer na uzv rekli da se vide slobodne tekućine okolo i da je to njima znak da ću najvjerojatnije otići u hiperstimulaciju. Zar oni to nekako ne mogu spriječiti.. sutra ću na uzv pitati zašto te stoperice sa betom, jer to je kao da sam trudna.. 🤷♀️ dakle, pravimo gore..
Rekla mi je da moram piti 3L tekućine od jučer i pokazala mi je što da kupim u ljekarni, neke male bočice, pa sam i to krenula od jučer. Nebi mi to sve predlagali, da ne smatraju da će biti svega.
No dobro, bit će embrija, a ja ću se oporaviti. Ako oni smatraju da je meni potrebno 2 ciklusa, poslušat ćemo i samo nek sve izađe dobro na kraju. 🤗
Može, zapamtit ću da si rekla 7, jedva čekam da vidimo što će biti na kraju 😜🤩
.
Mi živimo na 4 katu bez lifta, prekrasno😱🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice ja sam u zadnjem postupku imala 11 jajnih stanica, bol i napuhanost je počela već tako oko 6-7dc, nakon aspiracije je samo išlo gore, i još sam primila dvije booster injekcije nakon transfera što je vjv pogoršalo situaciju. Meni nije bilo slobodne tekućine, ali jajnici su bili baš napuhani i drob. Jedva sam se kretala, doslovno do wc-a i nazad bi me jako bolilo. Mirovala sam strogo tjedan dana od transfera, i nakon toga je počelo biti lakše. Iako i sad me zadnjih tjedan dana jako boli, imam grčeve kao da ću svaki tren dobiti menstruaciju, a tek sam na pola ciklusa. Ovulacije nema, ali mi je dr rekla na ultrazvuku da se vidi da su jajnici još napuhani od svega toga i da me vjv zato još boli. A ti još imaš duplo više folikula, mogu misliti kako je to 🥴😮💨
Slušaj doktore, pij puno tekućine i miruj nakon aspiracije. Nadam se da će što prije proći 💪🏻❤️
Evo i ja se pridružujem okladi, ja kažem da će biti 10 odličnih blastica 🤩🤩
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, E točno oko 6dc je i meni lagano krenulo i bome sad dostiže svoj vrhunac. Nimalo me ne tješi to što se moram pripremiti da će nakon aspiracije biti još gore😟😪
Osjećaj je stvarno užasan i izgleda da se nisam dovoljno pripremila na ovo. Nisam baš mislila da će to ovako izgledat😱
Živim za dan kad će ovo proći🤣
Pijem tekućine kao luda, nalijevam se baš, mirujem.. napravit ću sve što mogu da si pomognem, koliko toliko..
Ujutro mi bude još donekle ok, ali popodne.. nemoguće 😔
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji