Crvenkapice, jako mi je žao😔 sretno u ponedjeljak na razgovoru i javi što kažu...😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Crvenkapice zao mi je, strasno je tesko vidit takvu betu 😔 uzmi si vremena koliko god ti treba i pozabavi dodatnim pretragama da bar otklonis sve sumnje vezane za sebe ❤️😘
No a ne znam sto bih rekla… dobijes sliku embrija pa procjenis 😄 Ja znam ljude koji su iz prvog postupka tamo dobili djecu, a mi smo ipak teski slucajevi. Ja ne sumnjam u njihovu strucnost ali jedino sta mi smeta je taj osjecaj ko na traci u cas si gotov bez puno objasnjenja. Kad placas toliko ocekujes malo vise paznje…
Tu su nam spermiji i ostat cu tamo jos jedan postupak sigurno , a dalje bude li potrebe selimo ih u drugu kliniku. Hvale Repromed zbog embriologa pa mozda bi tamo pokusala.
Slažem se Lucy, stvarno znam puno ljudi kojima je tamo uspjelo iz prvog ili drugog puta, jako su stručni, ali baš to što kažeš fali još taj dio malo objašnjenja nekog. Ili smo mi krivi što ne pitamo, ja ću svakako zapisati sad sva pitanja i tražiti da mi napišu svoje mišljenje na nalaz. Svakako imamo mogućnost prebaciti spermije u neku drugu kliniku, ili u državnu bolnicu pa čekati na red. Ne znam jesi ti ikad bila kod Petra Poljaka? On mi se čini puno smireniji i puno više objašnjava, reklo mi je par cura da su se prebacile kod njega pa se razmišljam možda isto.
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Pitanje imam ta sve cure koje su isle u Prag u postupak s doniranim spermijima.
Dal donora sperme genetski testiraju?
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Crvenkapice zao mi je, strasno je tesko vidit takvu betu 😔 uzmi si vremena koliko god ti treba i pozabavi dodatnim pretragama da bar otklonis sve sumnje vezane za sebe ❤️😘
No a ne znam sto bih rekla… dobijes sliku embrija pa procjenis 😄 Ja znam ljude koji su iz prvog postupka tamo dobili djecu, a mi smo ipak teski slucajevi. Ja ne sumnjam u njihovu strucnost ali jedino sta mi smeta je taj osjecaj ko na traci u cas si gotov bez puno objasnjenja. Kad placas toliko ocekujes malo vise paznje…
Tu su nam spermiji i ostat cu tamo jos jedan postupak sigurno , a dalje bude li potrebe selimo ih u drugu kliniku. Hvale Repromed zbog embriologa pa mozda bi tamo pokusala.
Slažem se Lucy, stvarno znam puno ljudi kojima je tamo uspjelo iz prvog ili drugog puta, jako su stručni, ali baš to što kažeš fali još taj dio malo objašnjenja nekog. Ili smo mi krivi što ne pitamo, ja ću svakako zapisati sad sva pitanja i tražiti da mi napišu svoje mišljenje na nalaz. Svakako imamo mogućnost prebaciti spermije u neku drugu kliniku, ili u državnu bolnicu pa čekati na red. Ne znam jesi ti ikad bila kod Petra Poljaka? On mi se čini puno smireniji i puno više objašnjava, reklo mi je par cura da su se prebacile kod njega pa se razmišljam možda isto.
Nisam bila kod Petra, sad ne razmisljam o prebacivanju. Jedva cekam da mi prode ova kontrola od histero i da odem na pregled za sljedeci postupak. Bas se veselim 😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Nemojte me krivo shvatiti ( Lucy i Crvenkapice) ne kažem da nisu stručni, ali ne znam zašto meni tu nešto ne štima. Zapravo mi najviše smeta to brzanje i požurivanje, i nekako se nadam da sam u krivu ali kao da zbog tog svog brzanja dobro ne predvide i dobro procjene situaciju. Jer gledajte, kad bi mom mužu danas sutra ikad našli tamo sigurno bih probala kod njih. I nadam se da oni razmišljaju da su ti spermiji jako vrijedni i da ne pristupaju postupku rutinski.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Nemojte me krivo shvatiti ( Lucy i Crvenkapice) ne kažem da nisu stručni, ali ne znam zašto meni tu nešto ne štima. Zapravo mi najviše smeta to brzanje i požurivanje, i nekako se nadam da sam u krivu ali kao da zbog tog svog brzanja dobro ne predvide i dobro procjene situaciju. Jer gledajte, kad bi mom mužu danas sutra ikad našli tamo sigurno bih probala kod njih. I nadam se da oni razmišljaju da su ti spermiji jako vrijedni i da ne pristupaju postupku rutinski.
Nisam te krivo shvatila. Razumin zasto se tako osjecas. Dr. R vas je pozurila jer je imala osjecaj da je to to i da ce nac spermije ko od sale, a ispalo je kako je ispalo i jos taj nalaz ste naganjali... skroz mi je jasno i opravdana je tvoja frustracija. U nas je prognoza bila puno gora, pio se Klomifen, kontrolirali su se hormoni i srecom spermije je pronasla.
Sta se tice dr.P on je odgovorno i strucno odradio svoj dio posla , ides redovito na folikulometrije, vade krv da vide hormone, po tome korigira terapiju... On to sve dobro napravi u brzini jer je uvik stiska s vrimenom, puno pacijentica, a mene smeta sta imas dojam da je na traci, ne govori puno... nekad promislim mozda i bolje da iman manje materijala za googlat 🤣
Sestra mu je odlicna, s njom mozes o svemu i uvijek je dostupna.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ma ne ne, sve mi je jasno i slažem se s tim dijelom da se stvarno malo požuruje i baš fali taj neki pristup informacijama dodatnim. Baš zbog toga onda dobiješ dojam da te se žele što prije riješiti. I naravno, onome koje uspije će ih hvaliti, a ja već lagano imam pitanja i sumnje. Tako da se baš nadam da će mi odgovoriti na pitanja i da ću dobiti neka pojašnjenja. Kužim da oni ne mogu garantirati ništa i da su naše dijagnoze teške i sve to stoji, ali sad me zanima nakon ova dva postupka koji je plan za dalje. Nešto se mora mijenjati, druga stimulacija, dodatne pretrage itd. Možda je stvarno na kraju prirodna selekcija i jednostavno sreća, ali želim napraviti sve što je u mojoj mogućnost da idući postupak bude bolji. Za uslugu koju plaćamo smatram da bi trebali imati više prilika za razgovor sa doktorima, i više informacija. Možda su oni navikli na pacijente koje to ne zanima i samo slijede upute, ne znam.
PixelPro baš me zanima kakav ste vi dobili dojam, jesu li s vama razgovarali nakon m-tese o kvaliteti spermija?
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Nisam te krivo shvatila. Razumin zasto se tako osjecas. Dr. R vas je pozurila jer je imala osjecaj da je to to i da ce nac spermije ko od sale, a ispalo je kako je ispalo i jos taj nalaz ste naganjali… skroz mi je jasno i opravdana je tvoja frustracija. U nas je prognoza bila puno gora, pio se Klomifen, kontrolirali su se hormoni i srecom spermije je pronasla.
Sta se tice dr.P on je odgovorno i strucno odradio svoj dio posla , ides redovito na folikulometrije, vade krv da vide hormone, po tome korigira terapiju… On to sve dobro napravi u brzini jer je uvik stiska s vrimenom, puno pacijentica, a mene smeta sta imas dojam da je na traci, ne govori puno… nekad promislim mozda i bolje da iman manje materijala za googlat 🤣
Sestra mu je odlicna, s njom mozes o svemu i uvijek je dostupna.
E i slažem se s ovim da je nekad bolje što manje znati 😂 ali mi smo tu već medicinu doktorirale. Mojoj prijateljici je ginekolog kroz cijelu trudnoću ponavljao: sad morate biti glupi, nemojte ništa čitati. I stvarno ima nešto i u tome sigurno. Al kad ja ne mogu sebi pomoći haha. Ja moram kopati o svemu.
I slažem se za sestru L, ona je stvarno super. Kažem, samo fali taj dio još nekog razgovora. Zato me iznenadilo kod dr Petra, kad sam došla na ultrazvuk, on sve polako, pita kako sam, objašnjava mi sve o stimulaciji. Čini mi se da je u tom smislu puno detaljniji.
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Stari P. sve napravi ali nema on kad govorit , on sve odradiva u letu. Zato i imamo osjecaj ka da smo priko socijalnog na uputnicu dosli a ne da placamo masno i za te pare ocekujes neki bolji pristup.
Pixel mene zanima kako je zena i kako je prosla aspiracija? 😊
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Crvenkapice žao mi je što vam nije uspjelo :( stvarno ispada da se treba poklopiti masu stvari.
Više su nam spominjali da ih ima sasvim dovoljno i stekao sam dojam da su morfološki dobri. Nekako nismo u detalje o kvaliteti. Sad cemo svakako iskomentirati to sljedeci tjedan.
Lucy08 aspiracija je prošla dobro sa dosta izvađenih jajnih stanica i bez komplikacija zasad.
Sta ce dalje bit teško je prognozirat s obzirom na sva iskustva ovde i po drugim forumima...
Sortiraj odgovore
Najstariji