Pardonček cure, mislila sam na Tratinčicu.
Zapravo ne možeš znati ništa o donoru. Čak ni nakon postupka nemaš informaciju kojim su vašim željama s liste uspjelo udvoljiti. Sve saznaš kad rodiš.😂
Vi u toj tablici samo birate prioritete, ali to ne znači da će oni u bazi naći baš takvog kakvog ste odabrali po svim tim kriterijima. Trude se naći najsličnijeg, zato i biraš što ti je najvažnije kod izgleda.
Ako dobro pamtim, mi smo broj 1 stavili rasu, 2 visinu, 3 boju kose. Dalje nam za stas i oči nije bilo prebitno. Možda ima još koja kategorija, ali toga se ne sjećam. Ti npr. možeš odabrati i da bude znanstvenik, sportaš ili nešto tako specifično, ali onda postoji mogućnost da moraš čekati da im se takav kandidat pojavi. Isto je tako i ako inzistiraš da udovolje svemu što želite.
Za krvnu grupu mi nismo ništa birali. To je njihova stvar koju gledaju prema tvojoj grupi i Rh faktoru.
Naša je beba još mala, pa je teško reći kome je slična, ali presmiješno koliko ljudi kaže da je baš kao tata!😅Ono što sam sigurna je da nema moju boju očiju jer je ona baš specifična, a bebine su totalno suprotne i boje kao tatine.😉
A dobro, ono sad kad gledaš i kad dođeš do bebe prirodnim putem, ne možeš znati kako će izgledati.
Ovo je još i malo napetija stvar, ali muž kaže da se baš veseli što ne mora imati veći nos kao on🤣
Zezamo se da ćemo napraviti najljepšu verziju njega hahaha🤣🙈
Nama je isto bitna rasa kao br 1, boja kose i boja očiju. Ali nije sad da bas mora sve biti, također nemamo neke posebne zahtjeve. Bitno mi je da je zdrav.🙂
Ti si rekla da ste to popunjavali dan prije aspiracije ili? Mi dolazimo i malo prije, pa ćemo možda i prije dobiti to za popuniti.
A ovo na koga liči dijete, ja sam već mužu rekla da se pripremi da će sigurno više sličiti njemu, nego meni.
Ja imam očuha, kojeg zovem tatom, došao je kad sam isla 2 razred osnovne škole i cijeli život svi govore kako sam ista on, koji ne znaju🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčice Orgalutran ti je samo malo deblja igla, bar je meni bila, pa je malo teže probosti kožu s njom, ali ove ostale su na pen pa je punooo lakše. I Orgalutran peče pa polako ubrizgavaj. Jedva čekam da kreneteeee 🍀🍀🍀🍀🍀
Jel jako peče? 😱😭 da, ostale su baš pen pa se nadam da neće biti većih poteškoća 🤣
Nije strašno, ali zna peckati pa samo treba polako ubrizgavati. Orgalutrana ovaj put sam primila 6 😬
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Papire smo dobili to jutro prije aspiracije i baš mi je to sve bilo nekako brzinski… Ako ti ne podnude prije, traži ih bar dan-dva ranije da si u miru to pročitate i ispunite.
Jedno od pitanja bit će i što želite učiniti s preostalim embrijima (ako ih bude) kad odlučite da vama više nisu potrebni. Opcije su uništenje, donacija ili davanje u svrhe znanosti. Eto, možda da si razmislite i dogovorite što biste napravili u toj situaciji.
Nama je boja očiju bila na zadnjem mjestu, toga se točno sjećam.
Moja mama ima jednu boju očiju, tata drugu, ja treću 😂 i to nisu male razlike u nijansama nego baš totalno drugačije. Samo nek je živo i zdravo. To sam prije olako shvaćala, ali sad znam da zbilja ništa drugo nije važno.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Papire smo dobili to jutro prije aspiracije i baš mi je to sve bilo nekako brzinski… Ako ti ne podnude prije, traži ih bar dan-dva ranije da si u miru to pročitate i ispunite.
Jedno od pitanja bit će i što želite učiniti s preostalim embrijima (ako ih bude) kad odlučite da vama više nisu potrebni. Opcije su uništenje, donacija ili davanje u svrhe znanosti. Eto, možda da si razmislite i dogovorite što biste napravili u toj situaciji.
Nama je boja očiju bila na zadnjem mjestu, toga se točno sjećam.
Moja mama ima jednu boju očiju, tata drugu, ja treću 😂 i to nisu male razlike u nijansama nego baš totalno drugačije. Samo nek je živo i zdravo. To sam prije olako shvaćala, ali sad znam da zbilja ništa drugo nije važno.
E hvala ti puno, ja ću ih svakako tražiti te papire barem dva dana ranije kad smo već tamo. 🤷♀️
Hahahah vi ste se bas izmiješali s tim očima, baš neobično i zanimljivo 😁
Slažem se, meni je samo važno da mi iz toga dobijemo zdravu i živu bebu, sve ostalo ćemo lako.🤗
.
Crvenkapice, hvala na upozorenju, budem polako onda s tim Orgalutranom 😂
Ja sam od 1.6 na godišnjem i bolovanju pa ću biti u miru svog doma haha što me baš veseli😍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej curke,mene nije bilo dugo dugo,skupljali smo nalaze,i konacno imamo sve.
E sad,dosla nam je i ta nesretna genetika,i naravno kod muza je prisutan Klinfelterov sindrom 47XXY.
Pitanje,dal ima koga ovdje sa takvom situacijom? ♥️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Hej curke,mene nije bilo dugo dugo,skupljali smo nalaze,i konacno imamo sve.
E sad,dosla nam je i ta nesretna genetika,i naravno kod muza je prisutan Klinfelterov sindrom 47XXY.
Pitanje,dal ima koga ovdje sa takvom situacijom? ♥️
Pozdrav Ivona, kolko sam ja uspjela upratit mislim da nije bilo takvog slucaja. Probaj pitat cure s Potpomognuta vol.8 jel mozda one znaju sta o tome...
U kojeg urologa idete dalje na konzultacije s nalazima?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav Ivona,
možeš također pogledat na forumu ringeraja azoospermija, ima tamo baš jedan par koji uskoro ide na mTese u Istanbul kod dr. Emre sa istim problemom. Kod Klinefeltera su u testisu većinom samo Sertolijeve stanice, sa malim područjima spermatogeneze koji se mogu pronać kod mTese. Muška djeca nasljeđuju taj sindrom, ženska sve ok. U svakom slučaju bolji je ishod ako je muškarac mlađi od 35 godina. Ne znam kakvo je iskustvo Hauptmana sa tim, ali u Cita je nama dr. rekla da ona nije pronašla nikome sa tim sindromom, možda jer su kasno došli. Ne znam kakve su vam mogućnosti, ali osobno u tom slučaju ne bi radila mTese kod nas.
👩(92) - sve ok
🧑(95) Azoospermija, Anejakulacija
02/23 M-TESE - neuspješno
Pozdrav svim Hrabrim srcima u grupi❤❤❤❤❤❤
Ivona http://forum.roda.hr/threads/8626-Klinefelterov-sindrom-47xxy , ima nešto malo o tome na ovom Rodinom forumu. Ono što ja vidim, ne mora ni to ništa značiti jer koliko vidim masu ljudi to ima a imaju djecu. Javljaj nam svakako tijek situacije, sretno ti od 💖
Crvenkapice pratim skoro svaki dan grupu, pratim tvoj postupak kao da je moj, evo ja sam baš uvjerena da je to to🥰🥰
Tratinčice, meni uzbuđenje raste pri pomisli da se 01.06. bliži, sretno sretno sretnooooo 💕💕💕💕💕
Lucy bravo neka si i to riješila, prekrasna maternica sad je spremna❣❣❣❣❣❣🥰
Mi nismo baš ništa u zadnje vrijeme napravili, jednostavno život i drugi problemi.. Osjećamo se dobro, on još uvijek pije klomifen i antioksidanse. Plan za dalje je još u izradi 😁.. Ljubim vas sve😘😘😘😘😘
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav svim Hrabrim srcima u grupi❤❤❤❤❤❤
Ivonahttp://forum.roda.hr/threads/8626-Klinefelterov-sindrom-47xxy , ima nešto malo o tome na ovom Rodinom forumu. Ono što ja vidim, ne mora ni to ništa značiti jer koliko vidim masu ljudi to ima a imaju djecu. Javljaj nam svakako tijek situacije, sretno ti od 💖
Crvenkapice pratim skoro svaki dan grupu, pratim tvoj postupak kao da je moj, evo ja sam baš uvjerena da je to to🥰🥰
Tratinčice, meni uzbuđenje raste pri pomisli da se 01.06. bliži, sretno sretno sretnooooo 💕💕💕💕💕
Lucy bravo neka si i to riješila, prekrasna maternica sad je spremna❣❣❣❣❣❣🥰
Mi nismo baš ništa u zadnje vrijeme napravili, jednostavno život i drugi problemi.. Osjećamo se dobro, on još uvijek pije klomifen i antioksidanse. Plan za dalje je još u izradi 😁.. Ljubim vas sve😘😘😘😘😘
Draga No, drago mi je da si se javila ❤️ hvala ti 😘
Jedva cekam pratit sto ima dalje kod vas i vjerujem da vasi najbolji dani tek dolaze 🥰❤️🤗
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Crvenkapice kako si? Hoces radit test prije ili cekas betu ?
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji