Draga Ivana radje otidi po drugo misljenje da budes 100% sigurna. Mogu zamislit kako ti je jer ja osobno od svake smedje tockice, od svake boli u donjem dijelu trbuha imam napad panike da nije nesto lose. Nazalost vrijeme sporo trce u ovakvim situacijama a ne ostaje nam nista nego biti strpljivi i pustiti da bude kako bude
Nadam se da ce ipak srce poceti kucati.
Jer stvarno smo se muz i ja veselili ovome.
Jako smo dugo zajedno ukupno 14 godina od toga 3,5 g u braku.
Nadam se Ivana da cemo obje imat pozitivne ishode za koji tjedan. Mi sko takodjer dugo zajedno i radili smo na bebici 1 godinu, tako da isto od pomisli da je mogu izgubit se osjecam uzasno lose.
Svakako se javljaj, nadam se pozitivnim vjestima
Ja sam na početku imala sličnih problema GV i ŽV su se vidjele, ali ploda nije bilo. Pojavilo mi se i krvarenje u 6 tjednu, završila sam na hitnoj ( KB Merkur), tamo me doktor(životinja) htio ostaviti u bolnici na kiretaži uz objašnjenje "Nema od toga ništa!"-odbila sam. 5puta sam vadila betu. Nisu baš davali neke nade. Onda se plod i srčeko konačno ukazalo na UZV-u tada sam bila trudna 8+4.
Šaljem vam puno pozitivnih vibrica i sretno!!
💙D 26.01.2010.💙
💙M 03.08.2018.💙
Ja sam na početku imala sličnih problema GV i ŽV su se vidjele, ali ploda nije bilo. Pojavilo mi se i krvarenje u 6 tjednu, završila sam na hitnoj ( KB Merkur), tamo me doktor(životinja) htio ostaviti u bolnici na kiretaži uz objašnjenje "Nema od toga ništa!"-odbila sam. 5puta sam vadila betu. Nisu baš davali neke nade. Onda se plod i srčeko konačno ukazalo na UZV-u tada sam bila trudna 8+4.
Hvala ti puno na ovim rijecima.
Svi spominjete tu betu .... mene nitko na to nije slao
Nadam se Ivana da cemo obje imat pozitivne ishode za koji tjedan. Mi sko takodjer dugo zajedno i radili smo na bebici 1 godinu, tako da isto od pomisli da je mogu izgubit se osjecam uzasno lose.
Koliko si ti trudna?
Koliko si ti trudna?
Po ginekologici sam trudna 7+6, medjutim ja sam 28.1 napravila digitalni test i on mi je pokazao 1-2 tjedna trudnoce, te ako je on ispravan, onda ta cijela njihova kalkulacija ide unaprijed 2 tj, i ja se cijelo vrijeme nadam da sam trudna manje. I da je to razlog sto se plod ne vidi i sve, samo ki onda nije jasna ovako visoka beta. Danas ppnovo idem vadit 2 put a nalaz tek u ponedjeljak i onda cemo znati sto dalje
Dane ako si radi clearblue test koji pokazuje tjedne, onda ti on pokazuje koliko si stvarno trudna. Znaci od ovulacije racuna, a gin racuna od zadnje menszruacije zato je razlika 2 tjedna. Cak i u uputama pise da racuna tjedne od zaceca. Svejedno koliko god bila trudna zelim ti da srceko pocne kucat i da sve bude uredu.
Koliko si ti trudna?
Po ginekologici sam trudna 7+6, medjutim ja sam 28.1 napravila digitalni test i on mi je pokazao 1-2 tjedna trudnoce, te ako je on ispravan, onda ta cijela njihova kalkulacija ide unaprijed 2 tj, i ja se cijelo vrijeme nadam da sam trudna manje. I da je to razlog sto se plod ne vidi i sve, samo ki onda nije jasna ovako visoka beta. Danas ppnovo idem vadit 2 put a nalaz tek u ponedjeljak i onda cemo znati sto dalje
probat ću i ja uzeti taj digitalni test da vidim kako mi on pokazuje.
po mojem računanju ja sam trudna 5tj+3d (baš sam sada računala u ovom kalendaru što ima u mob. mislim da to sve sada žene imaju taj kalendar "Moj kalendar"
jutros su mi počele i neke mučnine koje do sada nisam imala, neznam dali mi je to sada zbog nervoze i toga što mi je rekao da srce ne kuca a plod stoji.
ma nemam pojma, totalno sam izbezumljena
evo me na poslu a nije mi do ničega,mogla bi samo plakati (al znam da ni to ne valja)
kod mene ti na prvom nalazu pise AVF sa početkom +m GV od 5 mm sa početnim EO KČS se ne vidi
a šta to znači ja pojma nemam
Dane ako si radi clearblue test koji pokazuje tjedne, onda ti on pokazuje koliko si stvarno trudna. Znaci od ovulacije racuna, a gin racuna od zadnje menszruacije zato je razlika 2 tjedna. Cak i u uputama pise da racuna tjedne od zaceca. Svejedno koliko god bila trudna zelim ti da srceko pocne kucat i da sve bude uredu.
Da ja se nadam da ce biti tako i da ce danasnja veta biti veca :)
Sortiraj odgovore
Najstariji