7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IVANA84
    22. Veljača 2018. 14:59

Pozdrav curke.
    Evo mene do danas pratila lijepa vijest.
    Trudna sam 7 tj. 
    Bila sam na pregledu 12.2. Vidjela se trudnoca ta vrecica kako se vec zove i bila je  5mm, 
    Danas bila na uvz znaci tocno 7 tj  i kaze da se necuje srce.
    Da sad samo cekam da se sama od sebe ocistim.

U tolikom sam soku da sam plakala kao luda jedva sam disala. 

Dali netko ima ili je imao slican slucaj.

IVANA84
    22. Veljača 2018. 15:00

IVANA84

Pozdrav curke.
    Trudna sam 7 tj.
    Bila sam na pregledu 12.2. Vidjela se trudnoca ta vrecica kako se vec zove i bila je 5mm,
    Danas bila na uvz znaci tocno 7 tj i kaze da se necuje srce.

Zaboravih napisati da je gin.rekao da se plod vidi 9,4mm ali otkucaje nevidi.

22. Veljača 2018. 15:04

IVANA84

Pozdrav curke.
    Trudna sam 7 tj.
    Bila sam na pregledu 12.2. Vidjela se trudnoca ta vrecica kako se vec zove i bila je 5mm,

Trazi drugo misljenje. Pricekaj dan dva,  pa odi ponovno na uzv,  jos srce moze prokucati. Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

IVANA84
    22. Veljača 2018. 15:08

ProudMomy

IVANA84

Pozdrav curke.
    Trudna sam 7 tj.

Trazi drugo misljenje. Pricekaj dan dva, pa odi ponovno na uzv, jos srce moze prokucati. Sretno!

Hvala ti.

Planirala sam traziti drugo misljenje. 

Bila sam odmah u privatnoj klinici Sunce i ona me nije htjela naruciti. Kaze kao teska srca svaki doktor kaze da bebi ne kuca srce. 
    Pa me to dodatno pogodilo. 

_svjesna
    22. Veljača 2018. 15:23

Draga imala sam sličnu situaciju prije 3 mjeseca, vidio se plod 6mm u 7 tjednu ali srce nije kucalo, nažalost missed ab i kiretaža. Bila sam kod drugog doktora koji je rekao da se u praksi srce treba čuti već oko 6 tjedna, ali pošto je nekada ovulacija kasnije teško je u početku znati tačan tjedan, dao mi je aspirin 100 i duphaston zbog krvarenja, i rekao da je na meni da učinim sve što mogu ali da vjerovatno slijedi pobačaj, nažalost bio je u pravu. U 4-5 tjednu kada sam bila isto se samo vijdela gest.vrećica, kasnije se uočio i plod.
    Vidi li ti se plod, imaš li krvarenje?

22. Veljača 2018. 16:29

Možda glupo pitanje mora li se uvijek ići na kiretazu ?? Kad je krajnji rok da se čuje srce? Sad sam sva u strahu imam prvi pregled 1.3 kad će mk biti 6tjedana tako je odlučila sestra da me naruči... valjd će se čuti srčeko 

• dane92
    22. Veljača 2018. 19:04

Draga Ivana radje otidi po drugo misljenje da budes 100% sigurna. Mogu zamislit kako ti je jer ja osobno od svake smedje tockice, od svake boli u donjem dijelu trbuha imam napad panike da nije nesto lose. Nazalost vrijeme sporo trce u ovakvim situacijama a ne ostaje nam nista nego biti strpljivi i pustiti da bude kako bude

22. Veljača 2018. 19:10

IVANA84

ProudMomy

IVANA84

Pozdrav curke.
    Trudna sam 7 tj.

Trazi drugo misljenje. Pricekaj dan dva, pa odi ponovno na uzv, jos srce moze prokucati. Sretno!

Hvala ti.

Planirala sam traziti drugo misljenje.

Bila sam odmah u privatnoj klinici Sunce i ona me nije htjela naruciti. Kaze kao teska srca svaki doktor kaze da bebi ne kuca srce.
    Pa me to dodatno pogodilo.

Vjerujem da te pogodilo,  ali ne gubi nadu. Nije gotovo dok nije gotovo. Pokusaj kod bilo kojeg privatnika,  reci da ti je jasna dijagnoza,  ali da samo zelis drugo misljenje na koje imas pravo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

IVANA84
    22. Veljača 2018. 19:54

LEA1202

Možda glupo pitanje mora li se uvijek ići na kiretazu ?? Kad je krajnji rok da se čuje srce? Sad sam sva u strahu imam prvi pregled 1.3 kad će mk biti 6tjedana tako je odlučila sestra da me naruči… valjd će se čuti srčeko

Lea meni nije spomenuo kiretazu. 
    Kao to je rana trudnoca i da cu se ocistiti sama od sebe kod iduce mjesecnice. 
    Eto toliko ja o tome znam....nista vise

IVANA84
    22. Veljača 2018. 20:07

_svjesna

Draga imala sam sličnu situaciju prije 3 mjeseca, vidio se plod 6mm u 7 tjednu ali srce nije kucalo, nažalost missed ab i kiretaža. Bila sam kod drugog doktora koji je rekao da se u praksi srce treba čuti već oko 6 tjedna, ali pošto je nekada ovulacija kasnije teško je u početku znati tačan tjedan, dao mi je aspirin 100 i duphaston zbog krvarenja, i rekao da je na meni da učinim sve što mogu ali da vjerovatno slijedi pobačaj, nažalost bio je u pravu. U 4-5 tjednu kada sam bila isto se samo vijdela gest.vrećica, kasnije se uočio i plod.
    Vidi li ti se plod, imaš li krvarenje?

Napoko  da ja odgovorim. 
    Zadnja M 4.1. 
    Test napravila 3 dana prije M pokazao +
    Test napravila 3 dan kasnjena M pokazalo jos jaci +
    7 dan kasnjena pokazale se 5-6 kapi krvi na gacicama samo izmedu 1-2 jutarnjeg mokrenjaPOSLIJE NI KAPI KRVI (znaci ni to nije bilo krvarenje a nema ga ni dan danas).....prva trudnoca ja odem odmah ginekologu...kaze pokazuje trudnocu manje od 3 tjedna..ima vrecica 5 mm.dao mi tablete da sprijecim pobacaj. Taj pregled bio 12.2.
    Kaze izvadi krv da vidimo koja si krvna grupa.
    I u roku 10 dana napravi novi uvz 
    Danas 22.2. odem na uvz kaze drugi doktor.
    Eto ima plod velicine 7mm vrecica je 9,4mm.
    Ali da plod ne titra da srce nije prokucalo
    Napisao mi da sam 7+1tj (a tocno znam kad sam ostala trudna i po time sam trudna 5+3tj)
    Kaze sad cekaj da se sama ocistis ja te nebi slao na kirerazu.
    Nije mi dao nikakav nalaz ni terapiju. Samo onu neku knjizicu. 

Poslije se sestra cula sa svojim gin da ga pita sta da radim.
    On joj je rekao da ako postoji sumnja da se treba ipak uvu ponoviti za 1 tj.

Sad cu sacekati 1.3. (Jer bi kao to trebao biti termin za novu M) ako nebude bilo krvarenja idem kod privatnika. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.