Ne radim. Jedina je razlika sto su vikendi prepuni druzenja i ne samujem jer je muz kod kuce. A trenutno smo na selu gdje je isto sve opusteno. Mislis da je moguce da i psiha na to utjece? Zanimljivo :) Onda sam gotova kad se vratimo kuci i ostanem sama :/
Hvala Cloud, tek sam sad vidjela odgovor.
Valentina, nemoj zato plakati! To ti je tako! I ja sam pala vozacki prvi puta bezveze. Polozit ces sljedeci puta :) Misli na svoju malu srecicu koju nosis ispod srca i budi radosna!
Ka_Ri ne brini sve je to normalno. Simptomi dodju i odu,pa se malo vrate pa opet nestanu itd. Tako je meni gin objasnila da se ne brinem oko toga jer sam u pocetku ostala u shoku kad su me odjednom prestale boliti grudi.
Valentina- ne placi zbog toga,skoro pa je pravilo da ruse prvi put. Mene je bio rusio jer je rekao da sam u skretanju u desno bila pre blizu rubniku za pjesake. A nisam ga ni takla ni presla preko njeg ni ista! To samo da poberu pare. Ne brini drugi put prolazis sigurno. 😊
Ivana_G- daa,meni je 25.2 😊❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Hvala vam cure, mislim da je vise do hormona sto sam plakala toliko, kao malom dijetetu kad nedas cokoladu.. krivo mi je jer sam cijelu voznju vozila uredno jer mi je to i sam instruktor rekao, ina zadnje me ispitivac rusi jer se nisam imala gdje okrenuti.. a cijelu voznju je proveo na mobitelu, eto ne znam sta bi vise rekla. Imam glavobolju a necu tabletu popiti, moram misliti na svoju mrvicu 😊
Meni je termin oko 9.3 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Nova sam pa uopće ne znam kako tagirati više osoba na jedan post, a da ne se nadovežem samo na tvoj >.<
Ma da, evo meni je do sad bilo ok ali zadnjih tjedan dana baš me užasan znoj uhvati, ruke se tresu, mislim si da je do tlaka, a i nekak mi vrućine ove teško padaju, još dok putujem do posla - užas!
I primjetila sam od nedavno opet grčenje (ja uvijek kažem jajnici me bole haha) al sad je valjda maternica u pitanju :D
Valentina-ma da i hormoni pa nas sve duplo pogodi ili iznervira. Nema veze bitno da su bebice dobro 😊
Ivana_G - mene zna malo grciti na vecer ako sam bila preaktivna i trcala naokolo cijeli dan. Vjerovatno sirenje maternice,a i opustanje i sirenje ostalih trbusnih misica. Nakon sta legnem i malo odmorim bude sve ok.
Ps.za citiranje imas dole lijevo nakon svakog posta ikonicu "citiraj" kliknes i stvori ti se odma u komentaru i ispod pises. Mozes vise postova citirat samo svaki put odes gore i kliknes citiraj pa ti se slazu jedan ispod drugog.
Ako zelis samo ovako pocrnit imena kojima se obracas ali bez citiranja samo kad pises gore stisnes ono veliko B pa boldas samo imena da se bolje skuze u textu. 😉
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Drage moje zene i biduce mame. Evo da vam se javim sa tuznim vijestima. Srce nam nije prokucalo, beta nam je u padu i cekamo cetvrtak da dogovorimo kiretazu ako ne prokrvarim u medjuvremenu.😭😭
U potpunom soku sam i nemogu doc k sebi od tuge.
Valjda je Bog htio da tako bude.
Vama zelim mirne i skolske trudnoce i saljem vam puno pusa😗😗
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Gonal, jako mi je zao, pratila sam i nadala se da ces javiti dobre vijesti, prvenstveno zbog tebe, ali iskreno i zbog sebe jer i mene mori da necu cuti srca 😔 drzi se, draga 💚
Sok teski, toliko me zablokiralo da nemogu ni plakat a vjeruj da bi vristala od muke.
Sjedim i gledam u jednu tocku i pitam se dokad ovako.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji