1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 19:56

Lory Lee

E da, i ne znam ako se koja od vas sijeca da sam imala eserihiju coli 10 na 5 i kako sam citala da zna biti opasna u trudnoći bas sam brinula…Dosla ponovljena urinokultura sterilna.Sretna sam da sam se rijesila bestije jednom turom antibiotika.

Ja sam imala e.coli skoro cilu trudnocu. Jedan nalaz sterilan, jedan ne. I receno mi je da 3 sterilna nalaza zmaci da si se rijesia e.coli. jer se ona s antibiotikom zna zacahurit, pa kad dugo nema antibiotika opet dode. Ja samo kazem svoje iskustvo. Bitno da pratis i da je ljecis. Ja san je se uspila tek nakon 6-7 mj rijesit al sam do kraja T radila urinokulture.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• one_more_mommy
    06. Kolovoz 2018. 21:30

Lijep pozdrav svim veselim, plasljivim i nestrpljivim mamama. I sama sam jedna od njih hehe, pa sam zato jako puno i procitala, a i dug je period do bebice pa se ukljucih 😜 
    Sada smo 5+5, prva trudnoca, cekamo prvi pregled, za sada bez poteskoca 😃

• Gonal
    06. Kolovoz 2018. 21:45

one_more_mommy

Lijep pozdrav svim veselim, plasljivim i nestrpljivim mamama. I sama sam jedna od njih hehe, pa sam zato jako puno i procitala, a i dug je period do bebice pa se ukljucih 😜

Dobro nam dosla😍😍

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• one_more_mommy
    06. Kolovoz 2018. 21:55

Gonal

one_more_mommy

Dobro nam dosla😍😍

Treba se napuniti pozitivom a i svaka cast na svim podrska koje izmijenile medusobno! 

valentina98
    06. Kolovoz 2018. 23:32

one_more_mommy

Dobrodosla i samo pozitivno misliti! 😊😊

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Ka_Ri
    07. Kolovoz 2018. 08:30

Gricko3

Lory Lee

E da, i ne znam ako se koja od vas sijeca da sam imala eserihiju coli 10 na 5 i kako sam citala da zna biti opasna u trudnoći bas sam brinula…Dosla ponovljena urinokultura sterilna.Sretna sam da sam se rijesila bestije jednom turom antibiotika.

Ja sam imala e.coli skoro cilu trudnocu. Jedan nalaz sterilan, jedan ne. I receno mi je da 3 sterilna nalaza zmaci da si se rijesia e.coli. jer se ona s antibiotikom zna zacahurit, pa kad dugo nema antibiotika opet dode. Ja samo kazem svoje iskustvo. Bitno da pratis i da je ljecis. Ja san je se uspila tek nakon 6-7 mj rijesit al sam do kraja T radila urinokulture.

Potpisujem! 
    Imala sam ju vise od godinu dana izvan trudnoce i nakon prvog sterilnog nalaza slali su me svaka 2 tjedna ponovno na urinokulturu i tako jos 2-3 puta. Onda jednom mjesecno 2-3 mjeseca pa jednom u pola godine. Osobe koje su ju jednom imale su joj navodno sklone pa u osjetljivim razdobljima koja joj mogu pogodovati (nakon duzeg kupanja, gljivica ili nekih upala, viroza, u trudnoci) treba cesce provjeravati. Meni se vratila nakon 2 godine bez simptoma. 

Aosijek
    07. Kolovoz 2018. 09:08

Tamsi

Aosijek

Jutro svima,

mene jučer zarokao nizak tlak. Došli smo s puta od mojih i legla sam malo odmoriti i više se nisam mogla razbuditi, sva sam bila ošamućena, ni ustat iz kreveta. Tlak 95/60.
    Pojela malo slanog, podigao se na 110 i tako je do sad.

Ima li koja problema sa tlakom ?

Moja gin.se vratila sa GO i naručena sam u četvrtak u 18h.
    Da li ste već vadile krv i urinokulturu - određivale RH faktor - dobile trudničku knjižicu ?

I još jedno pitanje - da li vam gin. daju da tate uđu i vide UZV ?

Ja imam problema sa tlakom..meni je i 80/55 i ne mogu ga dignuti, al inace mi je nizak, pogotovo kad je vruce. Ne idem van iz kuce dok ne padne sunce, ne dizem se naglo, jer mi se zacrni ispred ociju i pocne mi bit muka.. proci ce.. ja sam u 10 tjednu i napravili su mi sve te pretrage i sve je u redu ☺

Tamsi - dobro je ako možeš ne izlaziti iz kuće, ja se ustajem u 6 svaki dan i idem raditi i nazad sam doma iza 4... 

• Wonderland19
    07. Kolovoz 2018. 09:34

Curke, ima koja od vas smedi iscjedak?
    Meni se javlja tipa svakih 4-5 dana... to je oskudno, samo pri odlasku na wc. Al svejedno nije mi drago to vidjet 
    Bila sam na kontroli i dr je reko da nista ne brinem cak sam imala i malo krvi nakon vaginalnog pregleda

• one_more_mommy
    07. Kolovoz 2018. 09:46

Aosijek, posto pretpostsvljam da smo s istoga kraja, imas li kakva iskustva s privatnim ginekoloza? Ili jos netko ak je s podrucja Os 😄

• one_more_mommy
    07. Kolovoz 2018. 09:48

Nisam sigurna sta bi, imam prvi pregled 28.8 kod svoje doktorice, na go je i kao bit cu taman 8-9 tj, a ja mislila prije toga mozda privatno 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.