Curke, ima koja od vas smedi iscjedak?
Meni se javlja tipa svakih 4-5 dana… to je oskudno, samo pri odlasku na wc. Al svejedno nije mi drago to vidjet
Bila sam na kontroli i dr je reko da nista ne brinem cak sam imala i malo krvi nakon vaginalnog pregleda
Za sada nisam nista krvarila, ali dosta je rana trudnoca. Kao sto je doktor i rekao mislim da nemas razloga se brinuti, vazno je da primjetis i kontroliras se 😌. Cak ne poznam nikoga tko nije ne imao smedi isjecak u trudnoci 😂 Ipak dobro je biti na oprezu.
Aosijek, posto pretpostsvljam da smo s istoga kraja, imas li kakva iskustva s privatnim ginekoloza? Ili jos netko ak je s podrucja Os 😄
Dobro nam došla 🙂 ja sam također iz Os i ne preporučam ti privatni pregled...moje iskustvo je da sam otišla jer je moja gin taman otisla na go i nije je bilo mj dana... To mi se činilo dugo i otisla sam privatno. Platila sam 300kn da on ne bi ništa vidio jer jer je rano pa me poslao vaditi betu za 80kn pa rekao oo pa da prerano je bilo dodi za tj dana... Ja glupaca dođem on vidi samo gv bez ploda naravno i naplati jasno opet 300kn...tako da ako želiš sačuvati 700 kuna i hrpu živaca strpi se još malo ili odi izvadi betu s danom razmaka i vidjet ces dupla li se pravilno.. Ako baš ne budeš mogla dočekati idi na pregled ali ne bih ti preporučila još barem tj dana... Što god napravila neka ti je sa srećom
Aosijek, posto pretpostsvljam da smo s istoga kraja, imas li kakva iskustva s privatnim ginekoloza? Ili jos netko ak je s podrucja Os 😄
Ja sam platila privatno u ordinaciji, 300 kn uzv i pregled jer je i moja bila na go.
Dobro nam došla 🙂 ja sam također iz Os i ne preporučam ti privatni pregled…moje iskustvo je da sam otišla jer je moja gin taman otisla na go i nije je bilo mj dana… To mi se činilo dugo i otisla sam privatno. Platila sam 300kn da on ne bi ništa vidio jer jer je rano pa me poslao vaditi betu za 80kn pa rekao oo pa da prerano je bilo dodi za tj dana… Ja glupaca dođem on vidi samo gv bez ploda naravno i naplati jasno opet 300kn…tako da ako želiš sačuvati 700 kuna i hrpu živaca strpi se još malo ili odi izvadi betu s danom razmaka i vidjet ces dupla li se pravilno.. Ako baš ne budeš mogla dočekati idi na pregled ali ne bih ti preporučila još barem tj dana… Što god napravila neka ti je sa srećom
Tako sam nekako i ja mislila, da cu se bzvz opteretit stresom i troskovima (ok i novci nisu problem ako pregled nesto i vrijedi). Samo mi bilo i u glavi da ce proc dva mj a ja ne necu bit ni na jednom pregledu. Kod koga si bila ako zelis rec?
Betu sam vadila prije 5 dana i cini se ok.
Dobro nam došla 🙂 ja sam također iz Os i ne preporučam ti privatni pregled…moje iskustvo je da sam otišla jer je moja gin taman otisla na go i nije je bilo mj dana… To mi se činilo dugo i otisla sam privatno. Platila sam 300kn da on ne bi ništa vidio jer jer je rano pa me poslao vaditi betu za 80kn pa rekao oo pa da prerano je bilo dodi za tj dana… Ja glupaca dođem on vidi samo gv bez ploda naravno i naplati jasno opet 300kn…tako da ako želiš sačuvati 700 kuna i hrpu živaca strpi se još malo ili odi izvadi betu s danom razmaka i vidjet ces dupla li se pravilno.. Ako baš ne budeš mogla dočekati idi na pregled ali ne bih ti preporučila još barem tj dana… Što god napravila neka ti je sa srećom
S ovim se slažem, koliko si trudna ? promaklo mi je...
ja sam privatno išla sa 6+1 i vidio se plod već i srce..
napravi onako kako misliš da trebaš i to je to. ja sam išla jer sam dan poslje išla na put do svojih i željela sam im reći.
Ima nas jako puno na ovom prostoru ... plodna Slavonija :)
S ovim se slažem, koliko si trudna ? promaklo mi je…
ja sam privatno išla sa 6+1 i vidio se plod već i srce..
napravi onako kako misliš da trebaš i to je to. ja sam išla jer sam dan poslje išla na put do svojih i željela sam im reći.
Ima nas jako puno na ovom prostoru … plodna Slavonija :)
Hehe plodna da, ne moras se puno ni trudit 😂😂 vjencali se i ono jel sad kad bude, kad onooo, odma prvi mjesec 😂😂😂.
Sada sam 5+6 zadnja m bila 27.6. Inace mi ciklusi kao svicarski sat, ja sam ona od 28 dana haha.
I sad stalno dumamo cekat li prvi pregked 28.8 ili privatno jedan, nestrpljivi haha
Daa baš nas je dosta, neka 😛
Ja sam bila 6+1 i vidjela se samo gv a sa 8+1 plod i srce... Odi na pregled ali pokušaj pričekati barem još malo... Mada znam da si sigurno nestrpljiva... Bila sam kod dr. Matkovića ...i on kao dr je dobar i stvarno si je nekad prije dao truda da sve objasni i lala... Bila sam kod njega nekad prije kad sam išla na prvi gin pregled jer nitko nije primao tad u Os. . Ali evo razočaralo me to što me recimo nije poslao vadit betu pa nakon toga dog uzv.. Ovako je uzeo novce dva puta i nije rekao ništa... I kao što kažeš nije stvar u novcu da je on bio fer ali eto ispalo je baš bzvz.
Ja sam bila u Suncu ( igrom slučaja ) sa 5+1 i vidjela se GV, privatno kod dr.Laušin sa 6+2 i vidilo se srce.
Sad idem u četvrtak biti ću 7+1 kod svoje gin.jer je došla sa godišnjeg.
Takav je period da su svi na go. Zvala Sunce, ali isto do 13.8 na go, sto mi ionako onda blizu mog pregleda. Cula sam pozitivne stvari za Rosso pa kontaktirala njih, jucer se vratili s go al puni narednih 2 tj 😂
Javljajte svoje preglede 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji