03. listopada 2014.

Djeca dizajniraju vesela pakiranja Dukat mlijeka

Dukat
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Neka mlijeko probudi dizajnera u vašem mališanu! Prijavite školarca na veliki Dukatov kreativni likovni natječaj, jer traže se mali dizajneri novog pakiranja Dukat mlijeka

Za sretno odrastanje je važna pravilna i uravnotežena prehrana – i to od malih nogu. Ništa manje važni nisu ni kreativno izražavanje i stvaralaštvo. Kako bi educirali učenike o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane te potaknuli kreativnost, likovno izražavanje i stvaralaštvo, Dukat već treću godinu zaredom raspisuje kreativni likovni natječaj VOLIM MLIJEKO!.

Ove godine, Dukat poziva sve osnovnoškolce od 1. do 4. razreda da dizajniraju pakiranje Dukat mlijeka. Stručni će žiri izabrati četiri najkreativnija rada koja će krasiti Dukat trajno mlijeko i koja će se naći na policama trgovina diljem Hrvatske, dok će glasovi javnosti odrediti rad kojemu će biti dodijeljena nagrada publike.

 

Sve što mali dizajneri trebaju napraviti jest pustiti mašti na volju, a svoje likovne radove napraviti na predlošku za crtanje. Radovi se šalju poštom na adresu: Dukat d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, s naznakom „Za kreativni likovni natječaj“.

Natječaj se, kao i prethodne godine, provodi uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te u partnerstvu s Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb.

Uz četiri najkreativnija crteža koja će se naći na pakiranjima mlijeka, po završetku likovnog natječaja će na Dukatovim web i Facebook stranicama biti objavljena i vesela online galerija s odabranim radovima učenika.

Natječaj koji je započeo 24. rujna na Svjetski dan školskog mlijeka, otvoren je do 22. listopada 2014.  Sve informacije o natječaju te predložak za crtanje preuzmite ovdje.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.