Beba Zdravlje i njega bebe 03. kolovoza 2018.

Kako lako rješavati probleme u odgoju i brige oko bebe?

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iva Brčić, edukatorica programa The Happiest Baby, daje savjete za rješavanje svakodnevnih problema i trzavica u odgoju te problema oko brige za bebu

U današnje vrijeme kada ste preopterećeni na radnom mjestu i kada vam je raspored ispunjen obavezama, teško je naći vremena za rješavanje svakodnevnih problema i trzavica u odgoju, te problema oko brige za bebu.

Možda te zanima... Za dobar san važne su rutine, a moraš znati i koliko dijete treba spavati u kojoj dobi Vrtić

Zato je tu edukatorica Iva Brčić da vam kao The Happiest Baby edukatorica pomogne i olakša roditeljstvo. Mnogim roditeljima je već pomogla pomoću tehnika renomiranog pedijatra i stručnjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa. U čemu vam sve može pomoći:

  • Prevencija i smirivanje kolika i plača u svega nekoliko minuta
  • Savjeti za dojenje
  • Njega bebe
  • Problemi sa spavanjem kod beba i djece
  • Postporođajna depresija
  • Pomoć tatama u novoj ulozi
  • Odvikavanje od pelena i duda
  • Noćno mokrenje kod djece
  • Vrtić bez suza
  • Izbirljivost u jelu
  • Ispadi bijesa i nasilno ponašanje
  • Dječji jezik i komunikacija
  • Postavljanje i održavanje granica u odgoju
  • Pripreme putovanja s djecom i odbijanje sjedenja u autosjedalicama

Prije dolaska na konzultacije nije potrebna nikakva posebna priprema. Jedino je potrebna vaša želja da riješite postojeći problem. Možete ju  kontaktirati na mobitel ili poslati mail sa upitom. Nema čekanja jer je termin rezerviran samo za vas. Ukoliko vam je potrebna podrška vama bliske osobe, slobodno ju povedite.

Konzultacije se održavaju prema dogovoru u Ilici 155 ili online.  Cijena konzultacije iznosi 250 kn/sat. 

Kontakt informacije The Happiest Baby edukatorice, Ive Brčić:
Mobitel: 098-900-8634
Web: najsretnijabeba.webs.com
E-mail: najsretnijabeba@gmail.com

Možda te zanima... Tata i beba: Popularan položaj spavanja može biti jako opasan Beba
 

O Ivi Brčić, mag.soc/phil.:
Prije šest godina postala je međunarodno priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica i predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska. Svoj rad je usmjerila prema pomoći roditeljima i educiranju o tehnikama dr. Harvey Karpa. Kao stručna suradnica piše za portale Klokanica, Roditelji.hr, Medijska pismenost.hr, Ordinacija.hr, za online magazin Mame&klinci, te časopis Mama&Beba. Surađuje s vrtićima i školama, Učiteljskom akademijom i Akademijom dramske umjetnosti, s nastavnim zavodom Andrija Štampar i Simbex Hrvatska. U suradnji s Zakladom Adris pokrećem projekt pod nazivom Stop obiteljskom nasilju nad djecom. 

Možda te zanima... Beba jako nemirno spava i grebe se po licu, kako je umiriti? Beba

O dr. Harvey Karpu:

Dr. Harvey Karp je autor knjiga "Najsretnija beba u kvartu" i "Najsretnije dijete u kvartu".  Prije 30 godina je pokrenuo program The Happiest Baby koji se provodi kroz rad preko 3000 edukatora u preko 30 zemalja svijeta. Djeluje kao profesor na medicinskom fakultetu u Kaliforniji, te je član Američke pedijatrijske asocijacije. Razvio je specifičan način komunikacije pod nazivom dječji jezik, te razvio tehnike koje smiruju i najjače kolike. Njegove su metode u brojnim zemljama postale dio edukacije medicinskog osoblja i svih onih koji će raditi s djecom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.