Beba Zdravlje i njega bebe 26. kolovoza 2018.

Dirljiv video: Prvi osmijeh bebe nakon operacije srca

Foto: Facebook/Courtney Hayes
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Maleni dječak  je samo tri dana nakon rođenja morao na otvorenu operaciju srca. Veliki osmijeh malenog bića nakon operacije pokazuje koliko su bebe veliki borci

Nakon četiri spontana pobačaja i puno boli, bračni par Courtney i Josh Hayes bili su potpunom u šoku kada su saznali da očekuju dječaka. Prepuni strahova zbog prošlih gubitaka, u novoj trudnoći bojali su se da bi nešto moglo krenuti krivo. Nažalost, njihov najveći strah se ostvario kada su saznali da njihov sin ima rijetku srčanu manu Truncus arteriosus, beba je imala samu jednu arteriju umjesto dvije. Liječnici iz Dječje bolnice u Philadelphiji znali su da će dijete trebati operaciju srca odmah nakon rođenja.

 'Do 4. mjeseca Matej je sedam puta boravio u bolnici i bio na operaciji'

Courtney je imala problema s trombocitima te su liječnici znali da ne može imati carski rez zbog rizika da bi mogla iskrvariti, dok bi anestezija mogla naškoditi bolesnom bebinom srcu. Sretna mama uspjela je vaginalnim putem roditi sina. Međutim, roditelji su opet dobili lošu vijest jer je otkriveno da beba ima Di George sindrom. Beba Jude je samo tri dana nakon rođenja morala na otvorenu operaciju srca. Sve je dobro prošlo, a stanje mu se vrlo brzo stabiliziralo i roditelji su konačno mogli odahnuti.

Lynlee Boemer Možda te zanima... Beba 'rođena' dva puta uz čudesnu operaciju Trudnoća

"Nikad nisam osjetila takav strah i bol u srcu, ali ni takvo olakšanje kada je operacija uspješno završila", objasnila je mama Courtney. Vrijeme trudnoće i operacija bili su iscrpljujući za cijelu obitelj. Nakon svega beba je uspjela iscijeliti svoje roditelje najvećim darom, samo dan nakon operacije maleni Jude je svojim roditeljima podario - veliki osmijeh.

 

Posted by Courtney Hayes on 4. travnja 2017

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.