Trudnoća Beba u trbuhu 26. listopada 2016.

Beba 'rođena' dva puta uz čudesnu operaciju

Lynlee Boemer
Foto: Facebook/Margaret Hawkins Boemer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bebi Lynlee Boemer liječnici su otkrili tumor dok je još bila u maminom trbuhu. U nevjerojatnoj operaciji izvadili su je iz trbuha i vratili u maternicu

Beba Lynlee Boemer iz Texasa "rođena" je dva puta, liječnici su je izvadili iz majčine utrobe zatim operacijom uklonili tumor i ponovno je vratili u maternicu.

Liječnici su našli veliki tumor na bebinoj trtici prilikom rutinskog ultrazvuka u 16. tjednu trudnoće mame Margaret. Tumor je brzo rastao i oko 24. tjedna bebino srce je zatajilo. Jedina nada za malenu Lynlee bila je operacija, liječnici su je izvadili na 20 minuta i operirali, a zatim vratili u maminu maternicu.

Jedan blizanac rođen, a drugi još uvijek u trbuhu

"Znali smo da nemamo izbora, da nismo izabrali hitnu operaciju te noći ili u roku jednog dana ona bi umrla", rekla je Margaret Boemer za NBC.

Djevojčica umrla na majčinim rukama, a liječnici je čudesno vratili u život

Dijete je normalno napredovalo u maminom trbuhu, nakon 12 tjedana rođena je carskim rezom u 36. tjednu trudnoće i težila je 2,4 kilograma. Osam dana nakon rođenja malena Lynlee morala je ponovno na malu operaciju kako bi otklonili ostatke tumora. Nekoliko tjedana poslije izašla je iz bolnice.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.