Beba Razvoj u 1. godini 12. rujna 2016.

Dirljiva fotografija puna tuge: Blizanac grli svog bolesnog brata

fb
Foto: Facebook/Mason & Hawk
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mason i Hawk Buchmeyer imali su 11 dana kad je prekrasna fotografija slikana. Hawk je rođen s razvojnim poremećajem dijafragme, ali nije preživio...

Fotografija blizanaca Masona i Hawka Buchmeyera kako skupa leže fotografija je koju ćete uvijek pamtiti. Stari 11 dana, tad su se prvi put upoznali izvan maternice. Hawku je dijagnosticirana kongenitalna dijafragmalna hernija (KDH), razvojni poremećaj dijafragme kad se trbušnih organi pomiču u prsnu šupljinu. Zbog toga se pluća ne razvijaju kako treba. Vrlo je rijetka.

Hawk je išao na operaciju, ali su njegovi roditelji par dana nakon na svojoj Facebook stranici objavili da je "njihov mali čovjek pozvan kući kod Isusa. Otišao je mirno i znamo da više ne pati."

Večer kad je prekrasna fotografija slikana, njihova majka Brandy Guettler rekla je da je Mason bio nemiran i trebalo ga je utješiti. Jedna od medicinskih sestara predložila je da polože Masona pored Hawka.

"Polegli smo ga i odjednom, čim je osjetio Hawka, ispružio je ruku, primio ga i počeo se smijati. Njih dvojica znali su da su tu jedan za drugoga." 

Nemoguće je zamisliti kako se ova obitelj sada osjeća, no ostaje nada da će im u budućnosti ova predivna fotografija njihovih dvojice sinova dati barem malo utjehe u danima koji dolaze.

This picture was taken a 11 days after they were born, it's the first time they have ever touched and as soon as Mason...

Posted by Mason & Hawk on Thursday, 1 September 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.