Beba Razvoj u 1. godini 29. svibnja 2020.

Pampers i missMAMA uz tebe u prvoj godini bebe: Prati bebin razvoj uz ekskluzivan i edukativan video sadržaj

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Stručno i s ljubavlju vodimo te kroz sve mjesece u prvoj godini života bebe na posebno dizajniranoj stranici kroz edukativan videoserijal s priznatim stručnjacima. Očekuju te i blogovi poznatih mama koje će dijeliti svoja iskustva, a i nagradni natječaj s vrijednim nagradama

Nakon što strpljivo prođeš kroz 40 tjedana trudnoće, vidjet ćeš da tek nakon toga zapravo kreće pravi izazov. Na svijet stiže prekrasno malo biće, beba - mamino i tatino sve na svijetu. 

I zato su tu za tebe Pampers i missMAMA kao nježna, ali i stručna podrška u zahtjevnoj prvoj godini bebe. Puno je tu izazova, novih iskustava, prekrasnih trenutaka, ali i poteškoća s kojima će se svi novopečeni roditelji suočiti. Pampers i missMAMA stoga prate mamu i bebu u prvoj godini života, kroz detaljan, stručan i iskustveni sadržaj objavljen na posebno dizajniranoj stranici posvećenoj Prvoj godini bebe.

Prati prvu godinu svoje bebe s nama

Stručno i s ljubavlju vodimo te kroz prvu godinu bebe kronološki podijeljenu po mjesecima bebe. Kroz 12 članaka te kroz 12 edukativnih videa u kojima sudjeluju priznati stručnjaci i koji će obuhvatiti 12 najvažnijih tema koje prate bebu u prvoj godini života, saznat ćeš kako teče razvoj tvoje bebe i dobit ćeš savjete stručnjaka.

Iskustvo mama koje su sve to prošle neprocjenjive su informacije, stoga će na posebno dizajniranoj stranici za Pampers i missMAMU blogove pisati i poznate mame koje će dijeliti iskustva iz prve ruke.

Očekuje te i nagradni natječaj s vrijednim nagradama Pampersa.

Posjeti posebno dizajnirani microsite posvećen prvoj godini bebe i prati razvoj svoje bebe!

Video serijal sa stručnjacima obuhvaća teme:

Kupanje novorođenčeta, njega i higijena te masaža za poticanje rasta i razvoja - patronažna sestra pokazat će kupanje bebe i objasniti kakvu kadicu koristiti, kako držati bebu tijekom kupanja, na što paziti. Patronažna sestra pokazat će i prematanje, njegu pelenske regije, čišćenje nosa, uši, oči, glavice (tjemenica). Pedijatar specijalist nefrologije će govoriti o njezi pelenske regije i intimnoj higijeni muške i ženske bebe te pelenskom osipu.

Baby handling - fizioterapeut pokazat će pravilno rukovanje s djetetom (podizanje, spuštanje, nošenje, presvlačenje, hranjenje), a liječnik specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije objasnit će zašto je važan te u čemu roditelji griješe.

Prehrana dojenčeta - pedijatar gastroenterolog govori o prehrani dojenčeta, majčinom mlijeku te zamjenskom mlijeku, dojenju, problemima s dojenjem, stolici dojenčeta – koliko je česta, razlikuje li se od dojenčeta hranjenog zamjenskim mlijekom.

Dojenački grčevi/kolike - pedijatar gastroenterolog objašnjava uzroke, povezanost s prehranom dojilje, pomažu li kapi i lijekovi, kako pomoći djetetu, a edukatorica objašnjava kako ih prepoznati, kada se javljaju, koliko dugo traju, kako ih smiriti te kako pomaže nošenje i povijanje.

Uspavljivanje bebe - saznat ćeš koji položaj je najsigurniji za spavanje, treba li bebu povijati, savjete kako bebu uspavati, što je SIDS i o prevenciji ovog sindroma.

Temperatura kod djeteta - pedijatar objašnjava što je normalna, a što povišena temperatura, koja je najpouzdanija metoda mjerenja, kako je skidati, što ne raditi, kad treba ići liječniku te na što ukazuje povišena temperatura.

Igra u prvoj godini života - o važnosti igre i igračkama govori fizioterapeut, edukator rehabilitator, SI pedagog.

Dohrana djeteta - pedijatar gastroenterolog govori o dohrani, kada i čime je započeti, na što paziti, problemima s probavom i alergijama.

Zubi u prvoj godini života - dr. dentalne medicine govori o nicanju zubi, simptomima nicanja, redoslijedu rasta mliječnih zubi, njezi zubića, kako bebi olakšati nicanje zubića, kako ih čistiti.

Motorički razvoj djeteta u prvoj godini - liječnik, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije donosi detaljan vodič kroz sve faze motoričkog razvoja od rođenja do prvog rođendana.

Jezično-govorni razvoj - logoped govori o govorno-jezičnom razvoju u prvoj godini, kako beba komunicira neverbalno i kad počinju prve riječi.

Masaža za bebe - donosimo dobrobiti i prednosti masaže za emocionalni razvoj i zbližavanje s roditeljima, a instruktor IAIM pokazuje nekoliko masaža koje roditelj može raditi s bebom.

Sve to atraktivno je posloženo na posebno dizajniranom micrositeu posvećenom prvoj godini bebe s posebnim fokusom na edukativan video serijal. Pampers&missMAMA stručno i s ljubavlju uvijek su tu za svoje mame i njihove bebe.

  • Nini1985

    http://www.sadrzaj.net/2021/03/razvoj-bebe-u-prvoj-godini-zivota.html opisan razvoj bebe u prvoj godini zivota.

  • Avatar johnson
    johnson

    Trebate li hitan zajam? Kredit koji će se vjerojatno proširiti ili pokrenuti vlastiti posao? ili vam je potreban zajam za obrazovanje ili za podmirivanje duga i u druge svrhe, uz kamatnu stopu od čak 3% uz brzu i sigurnu korisničku uslugu koja odgovara bilo kojem klijentu, a zatim nas kontaktirajte jer smo certificirani, pouzdani, registrirani , učinkovito, brzo i dinamično poduzeće za posudbu ... E-pošta: goodnewsloan01@gmail.com ili WhatsApp nas danas na +2348141252381

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.