Beba Razvoj u 1. godini 12. travnja 2019.

'Oh happy day': Prekrasna objava pobjede nad rakom kod jednogodišnjakinje

Foto: Facebook/Chelsea Hughes
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tijekom 15 mjeseci, Molly se morala podvrgnuti kemoterapiji, operaciji, zračenju i drugim intenzivnim postupcima. Nakon što je bila na  posljednjoj kemoterapiji u siječnju, liječnici su konačno obavijestili njezinu obitelj da je Molly službeno u remisiji

Jednogodišnja djevojčica bila je zvijezda predivnog fotografiranja nakon što su liječnici službeno dijagnosticirali remisiju raka.

Molly Hughes imala je samo 5 mjeseci kada joj je dijagnosticiran neuroblastom u četvrtom stadiju, rijedak tip raka koji se tipično javlja u nadbubrežnim žlijezdama na vrhu bubrega, ali se može proširiti i na druga područja, kažu iz St. Jude bolnice za djecu.

Možda te zanima... Fotografija pokazuje radost jednog života i gubitak drugog Trudnoća

Neuroblastom čini 50 posto svih vrsta raka u dojenčadi, a većini djece dijagnosticira se ova bolest prije nego što navrše pet godina.

Tijekom 15 mjeseci, Molly se morala podvrgnuti kemoterapiji, operaciji, zračenju i drugim intenzivnim postupcima. Nakon što je bila na  posljednjoj kemoterapiji u siječnju, liječnici su konačno obavijestili njezinu obitelj da je Molly službeno u remisiji. "Stvarno joj je dobro, ne možeš ni reći da je ikad bila bolesna", kaže mama Chelsea Hughes. "Igra se i divlja je kao i svaka druga 1-godišnjakinja."

Kako bi proslavili, obitelj iz Bowling Greena, Kentucky objavila je fotografiju s Molly.

Na fotografiji koju su objavili na Facebooku je mala Molly, a pored nje je slika na kojoj piše "Oh happy day" a u ruci drži natpis "Ja sam u remisiji".  “Molly ima neke velike vijesti za podijeliti! Njezina skeniranja su bila jasna i nisu pokazivala dokaze o bolesti !! U svom tijelu nema aktivnog raka! "

Iako je vijest pozitivna, Molly još uvijek mora sudjelovati u daljnjem liječenju kako bi se spriječilo ponavljanje raka.

Možda te zanima... Čudesne fotografije beba s teškim zdravstvenim stanjima Beba

"Neuroblastom ima visok rizik od recidiva, pa je jučer započela probni lijek koji pomaže u sprečavanju recidiva, a ona će to uzimati dvije godine i imat će 'skeniranje' svaka tri mjeseca", objasnila je Chelsea za People. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dercy09099

    NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501 Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama, bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu pod nazivom Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubavnu čaroliju da bi vaš odnos ili problem braka trebali biti riješeni danas putem e-pošte - blackmagicsolutions95@gmail.com  ili Call ili WhatsApp: +2349083639501 Kontaktirajte ga za sljedeće: (1) Ako želite vratiti bivšeg supružnika. (2) Želite biti promaknuti u svom uredu. (3) Želite da žene / muškarci trče za vama. (4) Ako želite imati dijete. (5) Želite biti duhovno zaštićeni. (6) Pomozite ljudima da izađu iz zatvora (7) loptica za lutrijsku snagu Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.