Beba Igre za bebe 02. veljače 2019.

Urnebesne fotografije: Beba Ryan radi sve što i odrasli

Foto: Facebook/Matt MacMillan
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Beba Ryan postao je internet senzacija nakon što je njegov otac Matt počeo objavljivati fotografije na kojima radi sve što i odrasli muškarci rade

Ova prijevremeno rođena beba je osvojila sve, vjerujemo kako će i tebe. Naime, maleni Ryan rođen je devet tjedana prije termina sa samo 1360 grama i šest tjedana je proveo u inkubatoru. Danas maleni ima 6 mjeseci.

Njegovi roditelji su se šalili da on nije rođen prije vremena, već da je samo napredan. Kako bi ljudima pokazao kako se maleni suočava s nekim svakodnevnim izazovima kao i pravi muškarac njegov tata Matt napravio je niz fotografija na kojima se beba brije, popravlja auto, igra nogomet, diže utege pa čak i kosi travu

Možda te zanima... Urnebesni pokušaji: 12 portreta beba koji će ti popraviti dan Beba

Na cijelu ideju došao je kada je rođena njihova starija kći Ella. Oni jednostavno nisu željeli imati tipične obiteljske portrete pa je došao na ideju da naprave seriju fotografija na kojima bebe rade neke stvari koje inače ne mogu. 

Možda te zanima... Čudesne fotografije beba s teškim zdravstvenim stanjima Beba

Matt i njegova supruga osmislili su brojne scenarije kojima uveseljavaju svijet. Pogledajte i pokušajte se ne nasmijati.

Možda te zanima... Kakav otac, takav sin: Preslatke fotke tata i njihovih mini verzija Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.