Beba Igre za bebe 21. veljače 2019.

Genijalna ideja: Mama svaki mjesec fotkala bebu s pizzom

Foto: Instagram/danileighphotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bebe najbrže rastu u prvoj godini života, zato je uvijek zanimljivo kasnije imati uspomenu na to najslađe razdoblje. Fotografkinja i mama Dani Leight sjetila se super ideje kako zabilježiti promjene svoje bebe iz mjeseca u mjesec

U prvoj godini bebina života najzabavnije je snimati fotografije bebe kako raste i mijenja se iz mjeseca u mjesec. Tvoja beba će rasti i proći kroz hrpu velikih prekretnica, a fotografije će ti pomoći da to sve dokumentiraš. 

Fotografkinja Dani Leight smatra se zabavnim fotografom. Ona je svoga sina Lorenza odlučila fotografirati svaki put kad napuni mjesec i tako do godinu dana. Ali kako da bude zabavno? Rješenje? Komad pizze! "Moja mama je rekla da napravim nešto talijansko kao odu  imenu", kaže mama na Instagramu. "Što je bolje od pizze koju ćemo uzeti jednom mjesečno i tako dobiti ove predivne fotografije?"

baby in the womb Možda te zanima... Kako beba stane u maternicu? Prekrasne fotke beba u pozama iz maminog trbuha Trudnoća

Kolaž fotografija pokazuje njezinu bebu kako leži na poklopcu otvorene kartonske kutije za pizzu. Za svaki mjesec stavila je isti broj trokuta pizze. 

Nikada ne možeš pogriješiti kada uključiš pizzu u svoje fotografije. 

fotke beba Možda te zanima... Savršene fotke beba s naslovnica vs. pokušaji u stvarnosti Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.