Beba Razvoj u 1. godini 03. lipnja 2017.

Foto: Bebe pod vodom raznježit će vas i nasmijati u isto vrijeme

Foto: Instagram/sethcasteel
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedan fotograf odlučio je snimiti duhovitu i slatku seriju fotografiija beba koje su se prvi put našle pod vodom, a njima je htio ukazati na važnost podučavanja plivanja kod male djece

Fotograf Seth Casteel poznat je po svojim podvodnim fotografijama kućnih ljubimaca, a nakon životinja, Seth se odlučio upustiti u malo drugačiji projekt i fotografirati bebe koje su se prvi put našle pod vodom.

Možda te zanima... Otkriven još jedan razlog zašto plivanje pomaže razvoju beba Beba

Njegova knjiga Underwater Babies sadrži više od 70 fotografija beba starih između 4 i 17 mjeseci, usred svojih plivačkih satova. Seth je sa svojim fotografijama smiješnih izraza na bebinim licima nasmijao ljude, ali u isto vrijeme ih i raznježio, a ovom knjigom htio je podići svijest o važnosti podučavanja plivanja male djece kako bi se smanjio rizik od slučajnog utapanja.

"Nitko nije imun na tragediju, ali poduzimanjem odgovarajućih koraka, možemo pomoći spriječiti da se nešto strašno dogodi", rekao je fotograf. Američka akademija pedijatrije slaže se s time i navodi da djeca, koja u dobi od jedne do četiri godine pohađaju satove plivanja imaju puno manje šanse od bilo kakve nesreće u vodi, kasnije u životu. 

Možda te zanima... Video: Kako izgleda škola plivanja za bebe Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.