Beba Oprema za novorođenče 03. travnja 2017.

U sjedalici okrenutoj u obrnutom smjeru je sigurnije!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Važnost korištenja autosjedalice nije potrebno naglašavati, a u trgovinama Baby Centra saznat ćete i kako izabrati onu najbolju za sigurnost vašeg djeteta

Mi u Baby Centru vjerujemo da o važnosti korištenja autosjedalice više nije potrebno posebno pisati. To već svi znaju i zato naše svako putovanje počinje u autosjedalici.  Pa tako i životno putovanje. Već prvi  izlazak iz bolnice jedno je malo, ali važno putovanje.

Za sve buduće roditelje, članove kluba, s uključenom uslugom Porodiljni popust imamo super vijest – sve autosjedalice grupe 0+ i 0+/1 osigurali smo 11% popusta – neovisno o danu kupnje, trenutnim akcijama ili promotivnim aktivnostima. Više o usluzi Porodiljni popust možete pročitati ovdje.  

 | Author: Promo Foto: Promo

Kad pričamo o autosjedalicama, želimo vas upoznati i s novim regulativama koje pozitivno utječu na još veću sigurnost naših najmlađih. Nova regulativa ECE R129 (i-Size) osigurava još veću sigurnost djece s posebnim naglaskom na važnost vožnje djeteta u obrnutom smjeru od smjera vožnje minimalno do 15 mjeseci starosti, 10 kg i dok dijete samostalno ne hoda. U slučaju direktnog sudara, na taj su način bolje zaštićeni bebina glava i vrat. I kod bočnog udara, i-Size modeli osiguravaju visok stupanj zaštite. Također, sve sjedalice izrađene po novoj regulativi pričvršćuju se na isofix što smanjuje mogućnost pogrešnog postavljanja.  

 | Author: Promo Foto: Promo

Prema starim pravilima, kod korištenja autosjedalice vodili smo se djetetovom težinom. Uvođenjem nove regulative autosjedalice se kategoriziraju ovisno o djetetovoj visini te ćete na taj način najbolje odabrati odgovarajuću autosjedalicu za svoje dijete.

U asortimanu Baby Centra naći ćete najveći izbor autosjedalica renomiranih brandova prema novim regulativama, od BeSafe-a, preko Cybexa, Maxi Cosija do Romera i Recara. Iako je najbolje autosjedalice provjeriti u trgovini gdje ćete, uz savjete prodavača, imati mogućnost isprobati kako autosjedalica odgovara vašem djetetu do mogućnosti isprobavanja autosjedalice u vaše automobilu, dio asortimana dostupan je i u Internet trgovini.

 | Author: Promo Foto: Promo

Mi u Baby Centru znamo da biti roditelj znači koračati putem koji je pun iznenađenja, neočekivano sretan, naporan i divan. Ponekad strašan, a ponekad najljepši. Onda nam uvijek treba još jedna ruka i jedan osmijeh, jer ne možemo sve sami. Mi smo još jedna ruka koja će vas ohrabriti, voditi i potapšati. Ruka koja je tu za roditelje i bebe, djecu i sve početke.

Želite li saznati više – pratite nas na i bloguBaby Center - Ruka za sve vaše početke.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.