Beba Mama poslije poroda 14. svibnja 2018.

Hrana u rodilištu: Mama pokazala nevjerojatne obroke!

Foto: Imgur/jenkinsinjapan
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako bolnička hrana najčešće nije na jako dobrom glasu, jedna žena pokazala je što se servira u japanskim bolnicama mamama nakon poroda i nije trebalo proći puno vremena prije nego li su njezine fotografije postale viralne

Nakon što je rodila, mama pod korisničkim imenom jenkinsinjapan, na društvenoj mreži Imgur objavila je fotografije ukusne bolničke hrane koja se servira svakodnevno, a mame diljem svijeta nisu mogle vjerovati svojim očima. 

'Nijedno jelo nije tako dobro kao prvo jelo nakon poroda'

Iako je rodila u privatnoj bolnici, većinu troškova pokrilo joj je zdravstveno osiguranje te je nadoplatila oko 30 posto od pune cijene. "Morala sam nešto nadoplatiti, ali zapravo sam platila onoliko koliko bih platila i u svakoj državnoj bolnici ovdje u okolici", rekla je mama iz grada Mita. 

Dodala je kako su joj zbog neplaniranog carskog reza, servirali standardna bolnička jela, a ona između ostalog uključuju palačinke, odrezak s povrćem, rižoto, razne salate, plodove mora, varivo, pitu od čokolade pa čak i bezalkoholno pjenušavo vino u slavljeničkom slijedu obroka kada je rodila. 

Smije li se jesti tijekom poroda?

Najbolje da sami pogledate sva ukusna jela

Japanese hospital food

Barbara Finderle Možda te zanima... 'Odaberite rodilište u kojem će se poštivati vaše želje' Trudnoća

Kakav je bio vaš bolnički meni u rodilištu? Pokažite nam svoje fotke, podijelite ih u komentarima članka ili na Facebooku

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.