Beba Mama poslije poroda 15. rujna 2017.

Dolazak bebe povećat će broj vaših prijatelja

mame mama park
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Oko 48 posto anketiranih žena izjavilo je da im je jedan od glavnih ciljeva nakon poroda bio uspostaviti 'krug povjerenja' s prijateljima na koje se mogu u potpunosti osloniti u slučaju potrebe

Iako se mnoge žene boje da će izgubiti kontakt s ljudima nakon što postanu majke, nema razloga za to jer prema najnovijoj studiji događa se upravo suprotno. Naime, po dolasku bebe, samo mjesec dana nakon poroda, broj prijatelja naglo raste.

Istraživanje je provedeno na 4 000 majki i otkrilo je da nakon poroda skupina prijatelja ne samo rasla, već se i roditelji češće viđaju s njima. Samo mjesec dana nakon što beba dođe na sve, broj prijatelja poveća se za osam.

Oko 48 posto anketiranih žena izjavilo je da im je jedan od glavnih ciljeva nakon poroda bio uspostaviti "krug povjerenja" s prijateljima na koje se mogu u potpunosti osloniti u slučaju potrebe. Njih šest od deset uvjerene su da su ostale majke više od njih prilagođene toj novoj ulozi. Dvije trećine žena koristi Facebook da bi ostale u kontaktu s prijateljima i ostalim mamama.

prijateljice Možda te zanima... 4 razloga zašto mame trebaju prijateljice Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.