Beba Igre za bebe 01. veljače 2020.

Kineski horoskop: Kakva će biti beba rođena u godini Štakora?

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Čekaš bebu ove godine? Čestitamo ti na malom Štakoru koji je na putu! Jer prema kineskom horoskopu ove godine rodit će se djeca rođena u tom znaku

Prema kineskom kalendaru, 2020. godina je godina Štakora, točnije bijelog metalnog Štakora. Ova godina je počela 25. siječnja i završava 11. veljače 2021.

Kineski stručnjaci za astrologiju vjeruju da je godina Štakora 2020. dobra godina za rođenje. Metal je simbol povezan s dugovječnošću, stabilnošću, samokontrolom, a oni koji su rođeni ove godine imat će obilje dobrih stvari u svom životu.

Možda te zanima... Kako se tvoji mališani vole igrati prema horoskopskom znaku? Vrtić

Koji su najbolji mjeseci za rađanje? Najbolji mjeseci za rođenje 2020. godine su: svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz i rujan. Prema kineskoj mudrosti, čini se da su najbolje šanse da će biti dječak ako je začet u srpnju i ako majka ima 18, 20, 30 i 42 godine. Najveće šanse za djevojčicu su ako je začeta u travnju, a majka ima 21, 22 i 29 godina. 

Osobine djeteta rođenog u znaku Štakora?

Dijete rođeno u godini Štakora je sretno, hrabro, radosno, nezahtjevno, lijepo, strpljivo, otporno, vješti organizator i ima sposobnost da se s lakoćom uvuče po svačiju kožu. 

Možda te zanima... 7 zanimljivih činjenica o zimskim bebama Beba

Dijete Štakor je galantno, po 'staroj modi' i pokorava se pravilima dobrog načina ponašanja. Dijete je vrijedno povjerenja, dobar slušatelj, pomalo naivno i skromno. Dijete rođeno u godini Štakora je snažno, razumljivo i ima prilično velik apetit. Snalažljivo je, dopadljivo i razumljivo kad je riječ o potrebama i željama drugih. Također, dijete ima srodnu dušu i iskreno je. Želi imati što više prijatelja. Odani su, brižni i traže uzajamno korisna partnerstva. Uvijek su spremni pomoći prijatelju

U miru i harmoniji mogu živjeti s intuitivnim Zecom i lijepom Kozom

Djeca rođena pod znakom štakora trebaju zaštitu roditelja. Budući da imaju srodnu dušu i pomalo su naivni, ostala djeca ih mogu lako prevariti. Uvijek su spremni pomoći prijateljima jer ne mogu reći NE. Potrebne su im upute za izoštravanje vještina postavljanja prepreka kad su potrebne.

Možda te zanima... Koji ste tip mame prema kineskom horoskopu? Roditelji

Odnos roditelja i djece rođene u znaku Štakora

Odnos roditelj-dijete je vrlo ugodan, bez značajnih preokreta događaja. Upravo zbog svoje društvene prirode, ponekad ih oni oko njih imaju tendenciju iskoristiti. Iako im se dive, oni su i meta onih koji žele iskoristiti njihovu dobrotu.

Od djetinjstva, Štakori su skloni domenama koje razvijaju njihovu inteligenciju, oni uvijek žele znati, čitati i imaju velike šanse da postanu pravi intelektualci kad odrastu. Postizanje malih stvari nije njihov cilj. Uvijek će ciljati što je moguće više i većinu vremena će uspjeti u svojim planovima. Jedna stvar koja i stoji na putu je njihova naivnost. 

Roditelji će primijetiti tu osobinu djetetove ličnosti, karakteristika nije baš pozitivna, i pokušat će je ispraviti.

Prednosti: osjetljiv, altruističan, pouzdan, gostoljubiv

Nedostaci: ponekad su pretjerano pesimistični, prelaze vrlo brzo iz jedne krajnosti u drugu i lako se mogu transformirati u snobove.
Kompatibilnost: Štakor je kompatibilan sa Zmajem, Tigrom i Kozo. Na suprotnom kraju su Pijetao i Zmija.

Zdravlje djece rođene u godini metalnog Štakora: Djeca rođena 2020. dobro su zdravlja. Obično su aktivni, vole sport, kretanje, zanima ih putovanje i uživaju u uzbuđenju ekstremnih sportova.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.