Beba Dojenje 07. siječnja 2022.

Pokazala asimetriju grudi nakon dojenja: 'Hoće li se ikada vratiti na staro?'

Foto: TikTok/abbieherbert_ ; Asimetrija grudi nakon dojenja
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Što se može dogoditi ako majka dijete stavlja uvijek na istu dojku?

Nedavno je popularna influencerica i majka sedmomjesečne djevojčice Abbie Herbert pokazala što se može dogoditi ako se dijete doji samo na jednoj dojci. Herbert je na svom TikToku objavila video u kojem je pokazala koliko joj je jedna dojka veća od druge, a dok je dojila svoju kćerku, nije uopće, kaže, znala da nešto radi pogrešno i kakve će joj posljedice ostati.  

Možda te zanima... Stvari koje se nisu vratile u normalu ni 6 mjeseci nakon poroda Beba

 "Voli dojenje, ali je od početka izbirljiva oko toga s koje će strane jesti, pa sam rekla očito voliš desnu, neka onda ta bude tvoja", ispričala je influencerica. S vremenom je, kaže, zbog toga asimetrija, odnosno razlika u veličini njenih dojki postajala sve očitija, pa joj sada grudi izgledaju kao nakon lošeg estetskog zahvata. "Netko me očito zaboravio upozoriti na to što se događa ako dopustite bebi da vuče samo iz jedne dojke", kazala je Herbert u svom videu u kojem je i pokazala kako joj grudi zbog toga izgledaju. 

@abbieherbert Where my uneven bahoobie girls at? #mom #momsoftiktok #momlife #relatable #itsnotajoke #fyp #4u #trend #newtrend #viral #TreatiestCupContest #help #surprise #react #reaction ♬ HOW DOES IT FEEL TO LIVE MY DREAM - HEYYYU

Abbie ih je potom pokušala uz pomoć izdajalice izjednačiti, no nije bila sigurna hoće li se njezine grudi ikad vratiti u normalu. "Hoće li više ikada izgledati 'normalno', kao prije", upitala je zabrinuta influencerica svoje pratitelje, a odgovorile su joj mnoge majke kojima je dojenje također napravilo asimetriju grudi.

Jedan od komentara glasi: "Definitivno se ne govori dovoljno o dojenju ili se govore krive stvari, ono što već svi znamo, da je najkorisnije ili najprirodnije. Ja primjerice nisam znala da jedna dojka može ostati puno manja od druge. Nevjerojatno je da u 21. stoljeću to ne znamo jer nam netko tko je trebao nije to ni spomenuo". Druge su joj žene odlučile pružiti podršku, ali i riječi utjehe. Mnoge su žene priznale da su i njihove grudi nakon dojenja tako izgledale, no s vremenom su se ujednačile. 

Kakvo je tvoje iskustvo? Podijeli ga s nama u komentarima!

grudi, dojke Možda te zanima... Više poroda i duže dojenje smanjuju rizik od raka dojke Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.