Beba Dohrana 10. ožujka 2016.

Novo iz Fructala: instant kašice i instant čajevi Frutek

frutek
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fructal se već 40 godina brine o tome da maleni narastu veliki. Za sve nadobudne mališane pripremili su posebnu novost – instant žitno-mliječne kašice i instant čajeve Frutek

Dobre prehrambene navike od prve žličice

Nove instant žitno-mliječne kašice Frutek izvor su vitamina: C, niacina, B6, riboflavina, A, tiamina, folne kiseline, D i B12 te minerala: kalcija, željeza i cinka. Ukusne su i kremaste, glatke strukture, a odlikuju se odabranim okusima primjerenim za dojenčad. 

Instant žitno-mliječne kašice dostupne su u tri različita okusa:

  • riža s prijelaznim mlijekom i kukuruzom
  • riža s prijelaznim mlijekom, jabukom i kukuruzom
  • 5 žitarica s prijelaznim mlijekom i voćem

Prva dva proizvoda, riža FRUTEK, prijelazno mlijeko, kukuruz i riža FRUTEK, prijelazno mlijeko, jabuka, kukuruz, proizvedena su od žitarica koje ne sadržavaju gluten pa su stoga primjerena za dojenčad od 4. mjeseca nadalje (osim ako vam pedijatar ne savjetuje drugačije). 

Treća kašica, 5 žitarica FRUTEK, prijelazno mlijeko, voće, namijenjena je djeci nakon 6. mjeseca jer je proizvedena od žitarica koje sadržavaju gluten. Smjernice za zdravu prehranu dojenčadi, naime, preporučuju da se nakon napunjenog 6. mjeseca i prije napunjenog 7. mjeseca, kada se dojenčad uglavnom još doji, u njihovu prehranu uvode i žitarice koje sadržavaju gluten (pšenica, zob,...). Tako se smanjuje opasnost od razvoja celiakije. 

Brzo, brzo miš Frutek miješa i vodu u kašice zamiješa

Instant žitno-mliječne kašice Frutek nisu samo ukusne, već i praktične. Sadržaj bočice jednostavno prelijte prokuhanom vodom, dobro promiješajte, provjerite temperaturu i kašica je spremna.

Prvi čaj mojeg mališana

frutek | Author: Promo Foto: Promo

Najmlađima su od sada dostupni i novi instant čajevi Frutek koji su proizvedeni od odabranih sastojaka iz provjerenog uzgoja. Proizvedeni su u strogo kontroliranim uvjetima kako bi se vašim mališanima osigurala najbolja kvaliteta proizvoda.

Instant čajevi Frutek prvenstveno su namijenjeni zadovoljavanju potrebe za tekućinom. Izvrsni su za utaživanje žeđi kod beba, mališana i starije djece (posebno kada se znoje), a prikladni su i prilikom uvođenja guste hrane.

Ponuda instant čajeva obuhvaća biljni okus i dva voćna okusa: 

  • instant čaj od komorača
  • instant čaj s okusom jabuke
  • instant čaj s okusom šumskog voća

U prvom proizvodu, čaj FRUTEK od komorača, dodani su ekstrakti plodova komorača koji je još od davnina poznati sastojak dječje hrane. Primjeren je za dojenčad od 4. mjeseca nadalje (osim ako vam pedijatar ne savjetuje drugačije). 

Dva voćna okusa, čaj FRUTEK s okusom jabuke i čaj FRUTEK s okusom šumskog voća, namijenjeni su djeci nakon 6. mjeseca. 

Instant čajevi Frutek ukusni su hladni i topli. Svojem mališanu ih možete ponuditi u svako doba dana, kao osvježenje za vrijeme ljetnih vrućina, ali i kao topao napitak usred hladne zime.

Njihovo praktično pakiranje sprječava gubljenje dobrih svojstava i okusa. Radi svojeg praktičnog pakiranja te jednostavne i brze pripreme instant čajevi Frutek vrlo su prikladni za putovanja. 

Provjerene sirovine, kontrolirani postupci prerade i stalna briga o vrhunskoj kvaliteti u svakom koraku proizvodnog postupka Fructalove su najveće prednosti i jamstvo proizvodnje sigurnih proizvoda najbolje kvalitete. 

 Informacije o Frutekovim proizvodima potražite na mrežnoj stranici ili na Frutekovom profilu na Facebooku, gdje možete pročitati informacije o novim proizvodima, a istovremeno i pronaći i ostale korisne informacije, savjete, novosti i odgovoriti na nagradna pitanja. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.