Beba Dohrana 05. lipnja 2015.

Sve što trebate znati o dohrani

beba dohrana kašica
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iskusna nutricionistica dr.sc. Mihela Dujmović vodi vas kroz prezentaciju sa svim najvažnijim informacijama za početak dohrane te odgovara na pitanja mama o tome kada započeti s dohranom, s kojom namirnicom krenuti, koju hranu izbjegavati tijekom prve godine te savjetuje kako pripremiti domaće kašice za bebe

 

Za sve mame koje započinju dohranu Klokanica je u suradnji s tvrtkom Vivera po prvi puta organizirala webinar, online seminar koji ste 8. svibnja 2015. mogli pratiti iz svog doma, preko računala spojenog na Internet.

Na zahtjev mama koje su sudjelovale u webinaru, ali i za sve vas koje muči dohrana, donosimo cijeli webinar o dohrani koji je vodila dr.sc. Mihela Dujmović, nutricionistica zaposlena na mjestu stručnog suradnika za dječju hranu Bebivita i Bebimil u tvrtki Vivera d.o.o. Svoje dugogodišnje iskustvo i znanje vezano uz prehranu djece, upotpunila je doktorskom radnjom u kojoj je posebnu pažnju posvetila prehrani majki-dojilja, te utjecaju prehrane na sastav majčinog mlijeka.

Tijekom prvih pola sata webinara nutricionistica Mihela Dujmović vodi vas kroz prezentaciju sa svim najvažnijim informacijama za početak dohrane, a sljedećih pola sata izravno odgovara na pitanja mama koje su sudjelovale uživo u ovom webinaru.

Saznajte kada započeti s dohranom, s kojom namirnicom krenuti i kako dalje uvoditi namirnice, kako pripremiti domaće kašice za bebe, koju hranu izbjegavati tijekom prve godine, što ako beba odbija hranu te sve ostalo što vas zanima o dohrani!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.