Beba Mama poslije poroda 09. lipnja 2016.

Moderan bolnički krevet iz rodilišta oduševio mame

fb
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zamislite kad bi odmah nakon porođaja vaša beba bila s vama u krevetu. To je ideja iza revolucionarnog, novog kreveta za rodilje. Biste li htjeli da je ovakav krevet u svim rodilištima?

Žene koja su rodile u bolnici cijene sve usluge i osoblje rodilišta koje im pomažu da se osjećaju udobnije. Možda je najvažnije za udobnosti žene koje je uprava rodila - krevet. I za mame i za bebe. Nakon napornog porođaja ili carskog reza, nije lako stalno se dizati kako bi se došlo do bebinog krevetića. Kreveti su uz to često visoki pa su potrebna i skakanja dolje i gore na krevet i pokušaji namještanja za dojenje

Rodilišta po preporuci mama s Klokanice

Australska stranica BellyBelly postavila je na svoj Facebook profil fotografiju koja se proširila internetom. Na fotografiji je mama u rodilištu s bebom, a ono što je oduševilo je moderan bolnički krevet s odjeljkom koji izgleda kao kolijevka za novorođenče.

"Želite li vidjeti ovakve krevete u svim rodilištima? Kakva velika pomoć za mame koje su rodile carskim rezom, ali više od svega, SVE majke bi mogle biti bliže svojim bebama nakon rođenja", piše u statusu koji je podijeljen više od 135 tisuća puta.

Would you like to see beds like this in all maternity hospitals? What a great help for c-section mammas too, but most of...

Posted by BellyBelly - Pregnancy, Birth & Parenting on Wednesday, 3 June 2015

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.