Školarci Zdravlje osnovnoškolca 06. lipnja 2016.

Tetovaže koje vraćaju osmijeh na lica djece u bolnici

Benjamin Lloyd art collection
Foto: Facebook/Benjamin Lloyd art collection
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Novozelandski tattoo umjetnik Benjamin Lloyd odlučio je razveseliti djecu u lokalnoj bolnici i iscrtavati privremene tetovaže na njihovim tijelima

Novozelandski tattoo umjetnik Benjamin Lloyd odlučio je razveseliti djecu u lokalnoj bolnici i iscrtavati privremene tetovaže na njihovim tijelima. Lyod je tattoo umjetnik već deset godina, ali do sada je radio samo s odraslima. Nakon smrti posinka odlučio je raditi s bolesnom djecom i jačati njihovo samopouzdanje pomoću privremenih tetovaža. 

Nepokretna djevojčica Bella prohodala uz psa

Čim dobiju tetovažu djeca se osjećaju bolje, shvatio je da se djeca osjećaju posebno i drugačije nakon tetovaže jer je to nešto što je napravljeno samo za njih. "Djeca ne mogu ništa raditi, cijeli dan moraju biti u bolničkoj sobi, a ja volim taj osjećaj kada im vratim osmijeh na lice.", izjavio je Benjamin Lloyd za ABC.

Ispunio želju osmogodišnjem dječaku i našminkao ga poput transvestita

Umjetnik radi različite tetovaže, poput Spider-Mana, tako da djeca imaju veliki izbor likova. Za jednu tetovažu potrebno je devet minuta. "Jedini problem je što kada djeca dobiju tetovažu ne žele da brzo nestanu, pa se ne žele tuširati.", dodao je Lloyd.

Rasplesani doktori razveselili bolesnu djecu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.