Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 10. srpnja 2018.

Dodaci prehrani za uravnoteženu crijevnu mikrofloru kod odraslih i djece

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Francuski Laboratories Nutrisante razvio je dodatke prehrani Ultrabiotique s kulturama mikroorganizama zaslužnim za održavanje uravnotežene crijevne flore.

Uravnotežena crijevna mikroflora jednako je važna za odrasle, dojenčad i djecu. Uvažavajući potrebe tih različitih dobnih skupina, francuski Laboratories Nutrisante razvio je dodatke prehrani Ultrabiotique sa kulturama mikroorganizama zaslužnim za održavanje uravnotežene crijevne flore.  

Ultrabiotique kapsule sadrže bakterije prirodno prisutne u crijevima odraslih, otporne su na želučanu kiselinu i žučne soli, a preporuka je uzimanje za vrijeme terapije antibioticima, u stresnim situacijama i za vrijeme duljih putovanja. 

Način upotrebe: Po jedna kapsula dva puta na dan.
Pakiranje 16 kom, preporučena maloprodajna cijena 37,75 kn.


Ultrabiotique infantile sadrži mliječne fermente: Bifidobacterium lactis i Lactobacillus rhamnosus. Navedeni sojevi prirodno su prisutni u crijevima djece i čine normalnu crijevnu mikrofloru. Osim mliječnih fermenata, sadrži i vitamin D koji je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju i pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te vitamin A i fruktooligosaharide. Proizvod ne sadrži gluten i namijenjen dojenčadi i djeci. 

Način upotrebe: Sadržaj vrećice otopite u malo vode ili kompota i ponudite svom djetetu svako jutro tijekom 7 dana.
Pakiranje 7 vrećica, preporučena maloprodajna cijena 49,77 kn.

Uvoznik: Medical Intertrade d.o.o. 
Proizvode Ultrabiotique potražite u svim ljekarnama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.