Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 10. veljače 2020.

Susjeda upozorila mamu da pogleda što joj dijete radi na prozoru

Foto: Facebook/Jeni Boysen
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca rade najčudnije stvari! Jedna mama iz Iowe samo se htjela brzo istuširati, ali njezino dijete je imalo druge planove. Poruku koju je dobila od susjede što njen klinac radi dok se ona tušira postala je viralna - i to s dobrim razlozima.

Jeni Boysen, mama iz Iowa, primijetila je kako njezin dvogodišnji sin, Dax, gleda Peppa Pig. Odlučila je to iskoristiti kako bi oprala kosu. Naravno, mališani nikada dugo ne miruju i Dax je odlučio da je gotovo s gledanjem Peppe Pig. 

Dječak je nakon toga skinuo svu odjeću i odlučio se sakriti na prozoru. 

Sram zbog golotinje javlja se nakon pete godine

Mama je za eksperimentiranje svog djeteta saznala preko susjede koja joj je poslala poruku i cenzuriranu fotografiju: "Dijete ti stoji golo na prozoru. Izbrisala sam sliku čim sam poslao. Slučajno sam pogledao kroz prozor i vidjela ga tamo".

Iako je mama bila zaista iznenađena, teško joj je bilo ne nasmijati se. Kasnije je objavila fotografiju uz koju je napisala: "Znam. Ponekad misliš da ti ide dobro u životu i tada od susjede dobiješ poruku. Smijala sam se i plakala. Ovo je upravo onaj smijeh mi večeras treba". 

Fotografija koju je mama podijelila na Facebooku, postala je odmah viralna i mnogi roditelji su se složili da su prošli kroz slične stvari.

Dax je bio kreativan, ali moramo pohvaliti susjedu što je dobro reagirala i odmah javila mami ne samo zato jer je dijete golo, nego jer stoji na prozoru na katu kuće.

djevojčica Možda te zanima... Urnebesni mališani: Ostavite ih na sekundu, nađete ih u WC-u Vrtić
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.