Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 08. srpnja 2016.

'Ne sramim se kupati gola sa svojom djecom'

Mama i dijete u kadi
Foto: Facebook/Keeping Up With The Holsbys
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Neki roditelji goli su pred svojom djecom, dok drugi to izbjegavaju. Blogerica Danielle, mama dvoje djece, nedavno je objavila fotografiju kako se gola kupa sa svojom četverogodišnjom kćeri i objasnila svoj stav o golotinji pred djecom

Svaka obitelj ima svoje navike i različit način života. Navike jedne obitelji često budu neprihvatljive u drugoj. Jedna od takvih stvari stvari koja često izaziva različita mišljenja je i kupanje s djecom i općenito golotinja pred djecom. Neki roditelji kupaju se goli sa svojom djecom, dok drugi to izbjegavaju.

Blogerica Danielle je mama dvoje djece, 6-godišnjeg sina D Mana i 4-godišnje kćeri Kiki. Nedavno je na svom Facebook profilu objavila fotografiju kako se gola kupa sa svojom kćeri.

Ima li išta loše u zajedničkom kupanju s djecom?

Razgovaramo o tijelu i mogu me dirati i smijati se

"Netko je nedavno bio užasnut kada sam pričala o golotinji u mojoj kući. Spavam gola, i oni to žele. Tuširam se s otvorenim vratima, zato što bi se nešto moglo dogoditi ako nisam s njima. Nekad se kupamo zajedno, dok je voda još topla. Razgovaramo o tijelu i grudima bez ograničenja. Mogu me dirati svojim znatiželjnim rukama i smijati se mom tijelu.", napisala je mama Danielle uz sliku.

Sram zbog golotinje javlja se nakon pete godine

Mama Danielle se dugo sramila svoga tijela i često je bila na različitim dijetama, a sada želi da se njezina djeca dobro osjećaju u svojoj koži i budu zadovoljni sobom.

"Nije mi bitno jesu li moja djeca dobra u sportskim aktivnostima i znaju li abecedu unatrag. Želim da moja djeca budu sretna i da se dobro osjećaju u svojoj koži. Želim da znaju da su dobri takvi kakvi jesu, veličanstveni, da se sjećaju smijeha dok smo se kupali nedjelju navečer. Neće to željeti zauvijek ili ću možda morati kupiti veću kadu.", napisala je Danielle.

Someone was recently horrified when I talked about the nudity that went down in my house. I sleep nude, they want in,...

Posted by Keeping Up With The Holsbys on 3. srpnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.