Vrtić Igre za djecu 20. kolovoza 2023.

Nasmijat će te do suza: Urnebesne dječje izjave o spolnim organima

Foto: Freepik ; ; Dječje izjave o spolnim organima
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Moj četverogodišnjak se kupao i uzviknuo 'Mama! Našao sam svoj mozak!', dok je stiskao svoje testise', samo je jedan od dječjih bisera. Pročitajte i ostale i napišite nam svoje!

Djeca imaju poseban talent da kažu najsramotnije stvari u najnezgodnijem mogućem trenutku. Izjave o vašim ili partnerovim spolnim organima izrečene u javnom WC-u, pred starijim rođacima, ili pred vašom mamom, mogu vas natjerati da se zacrvenite i poželite pobjeći, ali na kraju se jedino možete nasmijati. Svojom pričom kasnije možete nasmijati i druge, ako je podijelite, kao što su učinile čitateljice portala Pop Sugar. Prenosimo vam njihove najsmješnije dogodovštine:

"Moj sin, koji je u to vrijeme imao tri godine, ušao je u kupaonicu dok se njegov tata oblačio i vidio ga golog. Onda me pitao zašto tata ima rep s prednje strane..."

"Moj četverogodišnjak se kupao i uzviknuo 'MAMA! Našao sam svoj mozak!', dok je stiskao svoje testise.

"Radim u vrtiću i jedan dvogodišnjak je bio jako zainteresiran za grudi jer je njegova mama dojila novu bebu. Kad mi je rekao da imam 'lijepe velike cice', odgovorila sam mu 'O, hvala' (jer nisam znala što bih drugo rekla). Pogledao me i pitao: 'Hranite li njima sve bebe ovdje?' Kao da sam vrtićka dojilja."

"Moj muž se tuširao, a naša, tada trogodišnja kći morala je piškiti. Rekla sam joj da uđe i obavi to. Kad je bila gotova, pomaknula je zastor tuš kabine kako bi tati nešto rekla. On je vrisnuo, povukao zastor i rekao joj da ode van. Izašla je, ozbiljno me pogledala i rekla: 'Mama, vidjela sam tatin penis. Bio je ogroman!' Poslije je cijeli dan svima govorila: 'Moj tata ima ogroman penis!' Kakva sramota!"

"Nakon napornog jutra, tijekom kojeg je moj trogodišnji sin vidio tatu dok se tuširao, odvela sam ga zubaru. Kad ga je zubar pitao: 'Kako si danas?', moj je mali dečko uzdahnuo i odgovorio iz sveg glasa: 'Nisam dobro. Mrzim tatine dlake na penisu!' Moj muž je sada u potrazi za novim zubarom."

"Moja četverogodišnja kći je vidjela tatu kako piški na WC-u i rekla: 'Tata, ti piškiš kroz svoj prst'." 

"Čuvala sam curicu od prijateljice i ona mi je rekla da mamina vagina ima bradu!"

"Moj muž je uvijek jako pazio da ga naša kći ne vidi gologa ili dok se presvlači. Kad je imala skoro četiri godine, ušla je u našu spavaću sobu i vidjela ga u uskim boksericama. Dotrčala je do mene vičući: 'Mamice! Tata se pokakao u gaće. Ima kakicu u gaćama! I jako je velika!' Pričala je tu priču ponovno i ponovno svakoj osobi koju je vidjela tog tjedna."

"U javnom WC-u - naravno - moj me sin pitao: 'Mama, zašto ti piškiš iz guze?'"

"Moja osmogodišnja kći htjela je znati kada će dobiti 'krzno', skoro sam umrla od smijeha!'

"Moja kći stara četiri godine mi je rekla: 'Mama, kad budem stara i budem imala bore, ne želim imati dugačke cice. Zadržat ću svoje kratke!"

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.