Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 28. rujna 2018.

Kako odgojiti sretnog i samosvjesnog čovjeka?

tuga
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na interaktivnom predavanju Tomislava Kuljiša 'Utjecaj ranog razvoja na život' saznajte kako odgojiti samostalnu, samosvjesnu, emocionalno zrelu, iskrenu, autentičnu i zadovoljnu djecu

Kako odgojiti sretnog i samosvjesnog čovjeka jest pitanje na koje ne postoji jedan pravi odgovor. Svako je dijete jedinstveno malo biće sa svojim karakterom, temperamentom, potrebama, emocijama i željama. U prvih nekoliko godina njihovog života naša djeca polako uče kako regulirati svoja emocionalna stanja, stvaraju sliku o svijetu i o sebi samima. To je burno razdoblje u kojem se postavljaju temelji emocionalnog i psihološkog razvoja, te formiraju cjeloživotni obrasci ponašanja. Odnos koji stvorimo s našim djetetom u najranijoj dobi biti će predložak i litmus papir za sve buduće odnose u njegovom životu. Ova činjenica sa sobom nosi ogromnu odgovornost, kao i mogućnost da našom ljubavlju, nježnošću, pažnjom i posvećenošću omogućimo našem djetetu sretan i ispunjen život.

tata Možda te zanima... Uloga tate u razvoju djeteta Roditelji

Svi mi želimo odgojiti samostalnu, samosvjesnu, emocionalno zrelu, iskrenu, autentičnu i zadovoljnu djecu. I nekada, uz sav trud i najbolju namjeru, suočavamo se s preprekama i frustracijama. Što je razlog tome i što nam je potrebno da bi uspjeli u svojoj želji?

Ukoliko vas zanima odgovor na ovo pitanje pridružite nam se na interaktivnom predavanju Tomislava Kuljiša “Utjecaj ranog razvoja na život”, koje će se održati 3.10. od 18 do 20.30 u Centru Prirodno roditeljstvo na Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu. Spoznaje o ranom razvoju i načinu na koji on definira i oblikuje našu djecu pomoći će nam da postanemo roditelji kakve naša djeca trebaju za svoj cjeloviti razvoj. Dođite i otkrijte koji su to alati koji nam mogu pomoći da lakše razumijemo sebe i svoju djecu te konstruktivno poboljšamo svoje roditeljstvo.

Kotizacija za predavanje iznosi 100 kuna. Interaktivno predavanje moguće je pratiti i preko live-stream-a te gledati snimku. Prijavnicu i sve dodatne informacije o predavanju možete pronaći na web stranici Centar Prirodno roditeljstvo

bebe, pelene Možda te zanima... 4 dimenzije po kojima se djeca razlikuju od rođenja Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.