Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 27. studenoga 2018.

Osvoji poklon paket: Ispričaj nam kako hraniš dijete dok trči

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mame i tate znaju da je ponekad stvarno teško nahraniti dijete koje se želi igrati, trčati i biti vani, a svakako ne želi sjesti kako bi jelo. Kako bismo olakšali mamama ove situacije poklonit ćemo osam Frutek poklon paketa

Roditelji znaju da je svaki odlazak od kuće s mališanom, bilo da se radi se o šetnji gradom, odlasku u zoološki vrt, izletu u park ili dužem putovanju, pravi mali projekt što se tiče "prtljage". Uz rezervnu odjeću, barem dvije vrste maramica, bočice, dekice i omiljene igračke, treba ponijeti i užinu za slučaj da dijete ogladni.

Ponekad će ti jednostavno ponestati vremena ili nećeš imati sve potrebne sastojke. Bez grižnje savjesti odaberi gotove kašice koje mogu biti praktično i brzo rješenje, jer današnja ponuda gotovih kašica sadržava sve što je potrebno tvom mališanu.

Fructal, na čijim su kašicama odrasle generacije, nedavno je predstavio novu liniju Frutek kašica u vrećici koje možeš ponuditi mališanu nakon navršenog osmog mjeseca. Što sve sadržavaju kašice? Samo pomno odabrane i provjerene sastojke, bez dodanih šećera, konzervansa i pojačivača okusa. Uz prirodno prisutne šećere, tu je i dodatak C vitamina.

Kako prijaviti priču?

Putem obrasca u ovom članku pošalji priču o tome kako hraniš svoje dijete dok je u pokretu. Duhovito ili ozbiljno, opiši nam kako izgleda taj dio vaše svakodnevice. Nagradni natječaj traje od 27. do 30. studenoga. Osam najboljih priča bit će nagrađeno poklon paketima Frutek.

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja.

Ako ne vidiš obrazac u ovom članku, klikni OVDJE.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.