Omlet bogato nadjeniti i možete ga bez problema poslužiti kao glavno jelo. Slobodno mijenjajte ili dodajte sastojke za punjenje kako bi bio još privlačniji vašem djetetu
Sastojci:
- 6 jaja
- 240 ml kravljeg mlijeka
- 60 grama maslaca
- 1 prstohvat paprike u prahu
- 1 prstohvat soli
- 120 g glatkog brašna
- 250 grama feta sira
- 3 šalice špinata
- 1 šalica rajčice
- sol
- papar
- 30 grama maslaca za kalup i papir
Priprema:
1. Namastite kalup za pečenje i papir za pečenje s 30 grama maslaca.
2. Izmiksajte jaja, mlijeko, otopljeni maslac, mljevenu papriku i sol. Brašno dodajte zadnje i sve miksajte na srednjoj brzini.
3. Ulijte u kalup i pecite 18 do 20 minuta na 205 stupnjeva.
4. Izvadite omlet iz pećnice pa ga pospite fetom, listovima špinata te nasjeckanim rajčicama i začinite. Zarolajte omlet od kraće strane i narežite.
Potražite još recepata na portalu Gastro.hr