Vrtić Prehrana djeteta 23. veljače 2019.

Kate Middleton otkrila najdražu 'grickalicu' princeze Charlotte

Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iznenadit će te najdraža 'grickalica' princeze Charlotte, pomalo neuobičajena za trogodišnjake

Prince Harry i Meghan Markle očekuju svoje prvo dijete u travnju i sve su oči uprte u buduće roditelje. Svijet nestrpljivo iščekuje detalje o njihovoj bebi, od toga želi li Harry djevojčicu ili dječaka do boje koju je Meghan izabrala za dječju sobu. 

Kada Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa požele dobrodošlicu svom djetetu za nekoliko mjeseci, troje mališana s kraljevskih dvora bit će jako uzbuđeni upoznati ju ili ga. Djeca Kate Middleton i princa Williama - princ George, princeza Charlotte i princ Louis uskoro će upoznati svoju sestričnu ili bratića.

Možda te zanima... FOTO: Tko su slatki mališani u kraljevskoj obitelji? Vrtić

 | Author: pool/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL Bez sumnje će biti presretni pokazati novoj bebi sve kraljevske tradicije i pravila, a ako će princeza Charlotte imati svoje prste u tome, zasigurno će buduću sestričnu ili bratića učiti tajne sofisticiranog nepca.

Naime, tijekom nedavnog pojavljivanja u javnosti, Kate Middleton otkrila je kako njezina djevojčica obožava masline.

Moramo priznati, dosta neuobičajeno za jednu trogodišnjakinju!

dječak dijete kiseli krastavci Možda te zanima... Dijete obožava kisele krastavce. Nedostaje li mu nešto u prehrani? Vrtić

Vojvotkinja je otkrila i da njena djeca najviše uživaju u tjestenini sa sirom, ali vole i druga svakodnevna jela pa se tako luksuzni obroci vjerojatno ne bi našli na popisu njihovih najdražih jela.

Osim toga, malena Charlotte i njezin brat George vole sami raditi pizzu jer kako kaže njihova mama, 'vole ju raditi jer mogu zaprljati ruke'. Tko zna, možda se ovim kraljevskim mališanima smiješi prava kulinarska budućnost!

Možda te zanima... Vrtićki jelovnik: Što jede princ George, a što naši mališani? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.