Vrtić Igre za djecu 16. prosinca 2018.

Božićna čestitka: Kraljevski mališani opet šarmirali

Foto: Twitter/Kensington Palace
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea objavili su veselu i opuštenu fotografiju iz svog doma u Norfolku

Ovogodišnja božićna čestitka Kate Middleton i princa Williama s troje djece vrlo je opuštena i jesenska. Kate drži princa Louisa, sada ima skoro osam mjeseci, a cijela obitelj naslonjena je drvo na imanju Norfolk. Princeza Charlotte stoji između roditelja, u međuvremenu je princ George razigran i drži tatu za ramena.

Možda te zanima... Novi kraljevski obiteljski portreti s princem Louisom Beba

Petogodišnji princ George prvi put se pojavljuje u dugim hlačama na službenoj fotografiji, iako su kratke hlače zaštitni znak britanske aristokracije. Trogodišnja princeza Charlotte također nešto poručuje svojom odjećom, nosi plavu vesticu koja je pripadala starijem bratu. Bez obzira na status i bogatstvo Kate Middleton poznata je po štedljivosti kada se radi o njihovoj odjeći.

Najmlađi član obitelji, sedmomjesečni princ Louis, nova je zvijezda u kraljevskoj obitelji. Ovo je njegovo peto pojavljivanje na službenim fotografijama.

Možda te zanima... 9 ludih pravila koja djeca iz kraljevske obitelji moraju slijediti Vrtić Možda te zanima... FOTO: Tko su slatki mališani u kraljevskoj obitelji? Vrtić
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 | Author: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

 | Author: Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL Foto: Anwar Hussein/Press Association/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.