Vrtić Oni su najbolji! 28. rujna 2021.

Biramo najbolju ekipu iz vrtića! Prijavite naj odgojitelje i pokažite nam zašto su najbolji!

Foto: Shutterstock ; Prijavite najbolje odgojitelje i pokažite zašto su najbolji!

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako bismo zahvalili našim odgojiteljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu i dali im zasluženo priznanje, portal missMAMA i Lidl pozivaju vas da prijavite djetetovu naj odgojiteljicu/odgojitelja iz vrtića i kažete nam zašto je baš vaš/a najbolji/najbolja!

Velik dio našeg života čine i odgojitelji!

Vrtić je djeci drugi dom, a njihovi odgojitelji, gotovo najbliži članovi obitelji. I zato im želimo odati priznanje i upoznati naše čitatelje sa svim izazovima njihova zanimanja.

Tijekom života, susrećemo mnoge ljude koji na nas ostavljaju jedan poseban, neizbrisiv trag. Osim naših najbližih, naše obitelji i prijatelja, velik dio našeg života čine i odgojitelji!

Polazak u vrtić velika je promjena u životu svakog djeteta, ali i roditelja, stoga nije ni čudo da je ponekad prilagodba na vrtić potrebna i mamama i tatama, jednako kao i njihovim mališanima. Ipak, zbog stručnih, marljivih i uvijek pozitivnih odgojitelja u vrtiću - svaki novi odlazak u vrtić uključuje sve manje straha, suza i nezadovoljstva, a sve više smijeha, sreće i uzbuđenja.

Kako bismo zahvalili našim odgojiteljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, ali i olakšali im posao barem malo, portal missMAMA i Lidl pozivaju vas da prijavite svoju i djetetovu odgojiteljicu/odgojitelja iz vrtića!

Kako prijaviti odgojiteljicu/odgojitelja?

Najbolju odgojiteljicu/odgojitelja biramo u tri kategorije. Na temelju tvoje priče koju nam možeš ostaviti u obrascu ispod članka (napiši nam zašto je tvoja odgojiteljica/odgojitelj najbolja/najbolji) - izabrat ćemo po tri finalista/finalistice u tri sljedeće kategorije: 

  • Naj za igranje
  • Naj za pričanje
  • Naj za sve što treba

Natječaj dakle započinje s prijavama odgojitelja/odgojiteljice putem obrasca koji se nalazi niže u tekstu. Pošalji nam priču u kojoj ćeš opisati zašto je tvoja, odnosno djetetova odgojiteljica/odgojitelj najbolja/i, a Lidl i lupilu će ih nagraditi. Nakon što pristignu prijave, naš stručni žiri odabat će najbolje iz svake kategorije i objaviti ih na micrositeu.

Slijedi predstavljanje tri finalista/finalistice u svakoj kategoriji na portalu missMama, a putem javnog glasovanja odabrat će se i proglasiti pobjednik/ca u svakoj kategoriji koji će za vrtić u kojem rade osvojiti vrijedne nagrade. Više saznaj u pravilima natječaja.

Zbog njih je vrtić drugi dom, druga obitelj

Donosimo ti objašnjenje za sve tri kategorije u kojima možeš prijaviti svoje naj odgojitelje. Naj za igranje su odgojitelji koji svakodnevno uvode tvoje dijete u svijet mašte, a kroz igru ga potiču na kreativnost i stvaranje. Zbog njih naši mališani uživaju u svakakvim igrama, uživaju u crtanju i slikanju, pjevaju, glume... Zbog njih je vrtić djeci najdraža igraonica.  

Naj za pričanje su odgojitelji koji pričaju i čitaju najbolje i najljepše priče. Zbog njih naši mališani dolaze iz vrtića i oduševljeno nam prepričavaju te čarobne priče zbog kojih putuju beskrajnim svemirom mašte, uče razmišljati, preispitivati se, zbog njih je svaki odlazak u vrtić najuzbudljivija avantura.

Naj za sve što treba su odgojitelji koji su uvijek tu, koji su tvojem djetetu najveća podrška kada se osjeća neshvaćeno i najveća utjeha kada je bespomoćno. Oni brišu nosiće, dijele najtoplije osmijehe, a svojim širokim zagrljajima pružaju najsigurnije utočište kada roditelji nisu tu. Zbog njih je vrtić drugi dom, druga obitelj.  Ovo je vaša, ali i naša prilika da zajedno zahvalimo naj odgojiteljima koji svakodnevno uveseljavaju i obogaćuju život naše djece, čineći im djetinjstvo još posebnijim, sigurnijim i značajnijim, ali i također uljepšamo svakodnevicu naših mališana u vrtićima. Lidl i lupilu će u ovom nagradnom natječaju nagraditi najbolje odgojitelje prema tvojim nominacijama, a i ti imaš priliku osvojiti super nagrade. Pravila pročitaj ovdje.

'Oni su nabolji': Imamo pobjednice u tri kategorije!

Nakon što smo vas upoznali s tri finalistice u svakoj kategoriji kroz priče kojima su nominirani, vi ste glasali i odabrali najbolje odgojiteljice.

Pobjednice po kategorijama su:

1. Naj za pričanje - Maja Kunić Trupčević

2. Naj za igranje - Katarina Ereiz

3. Naj za sve što treba - Zvjezdana Dubrović

 

Lidlova robna marka Lupilu nudi bogat i kvalitetan asortiman za mališane: hranu, pelene, kozmetiku, odjeću, omekšivače i deterdžente. Na Lidlovoj web stranici lupilu.hr, namijenjenoj prvenstveno mladim obiteljima, možete pronaći mnoštvo edukativnih i zanimljivih informacija. Za portal pišu etablirani stručnjaci – liječnici specijalisti i nutricionisti, kao i mame blogerice koje dijele svoja svakodnevna iskustva i daju vrijedne savjete. Lidl Hrvatska nedavno je pokrenuo suradnju svog brenda Lupilu s istaknutim hrvatskim pedijatrom, prof. dr. sc. Milivojem Jovančevićem, novim zaštitnim licem kampanje naziva „Sve što beba treba“. Kroz 12 epizoda serijala na Lidlovu Youtube kanalu, obrađuju se edukativne teme vezane uz majčinstvo – od prenatalne dobi djeteta do polaska u školu.

Prijavi ih ovdje.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.