Vrtić 28. rujna 2021.

Pravila nagradnog natječaja 'Oni su najbolji'

Foto: Shutterstock ; Prijavite najbolje odgojitelje i pokažite zašto su najbolji!
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA 
„Oni su najbolji“ :

 

Članak 1: ORGANIZATOR 

Natječaj „Oni su najbolji“ organizira: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb uz partnera Lidl Hrvatska d.o.o. (OIB: 66089976432) 
Kontakt organizatora: info@miss7.hr

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA 

Nagradni natječaj  „Oni su najbolji“, u kojemu treba unutar formulara na web stranicama portala miss7mama ispričati priču o svojoj naj odgojiteljici/odgojitelju iz vrtića, raspisuje se u svrhu promocije Organizatora i robne marke Lidl. Nagradni natječaj traje od 28.09.2021. do 22.11.2021. u ponoć na web adresi portala miss7mama.hr.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: 

 broj nagrada po nagrađenim odgojiteljima: 3. 
Jedinična vrijednost nagrade: Poklon bon u vrijednosti od  2.500 kn (po nagrađenoj odgojiteljici u svakoj kategoriji)

Članak 4: PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Pravo prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora i partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) koji u razdoblju od 28.09.2021. do 12.10.2021. u ponoć na web adresi portala miss7mama.hr naprave prijavu na nagradni natječaj. 

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima. 

Natjecatelji mogu izvršiti prijavu u tri kategorije: 

1.        Naj za igranje 
2.        Naj za pričanje
3.        Naj za sve što treba

Natjecatelji trebaju u formularu napisati svoje kontakt podatke, ispričati priču o naj teti u jednoj od kategorija i ostaviti kontakt podatke tete koju prijavljuju kako bi se prijavljena osoba mogla kontaktirati radi pristanka na sudjelovanje u natječaju, te pročitati i prihvatiti pravila nagradnog natječaja. 
Podaci su dostupni samo Organizatoru u periodu od 28.09.2021. do isporuke svih nagrada.
Podaci prijavljenih trećih osoba (odgojitelja nominiranih u nagradni natječaj) koje ne daju pristanak na sudjelovanje, brišu se iz baze pristiglih odmah po dobivanju takve informacije i prijava biva diskvalificirana. 

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Prijave: Prijave se primaju od 28.09.2021. do 12.10.2021. u ponoć, nakon čega slijedi odabir najkreativnijih priča o 'Oni su najbolji'. 
Iz pristiglih prijava biraju se u finaliste po tri priče iz svake kategorije nagradnog natječaja, od odgojitelja koji su pristale sudjelovati u nagradnom natječaju.
Finalisti nagradnog natječaja predstavljaju se članke na portalu miss7mama.hr i kroz microsite koji će biti aktivan od 02.11. - 19.11.2021. 

 

Čitatelji portala miss7mama imat će priliku glasati za najbolje priče na micrositeu nagradnog natječaja na portalu miss7mama.hr  u periodu od 02.11.-19.11.2021. 
Objava pobjednika iz sve tri kategrije bit će na portalu miss7mama.hr  do 22.11.2021.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE 

Dobitnici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila. Ako dobitnik ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. 

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 

Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici ovog natječaja, daju u korist pravo isključivog iskorištavanja autorskih prava na prijavljene radove tako da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj iskoriste u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. 

U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, sudionik nagradnog natječaja koji je prijavio materijal se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuje obavijestiti sudionika nagradnog natječaja prijavljenog materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. 

Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Sudionika nagradnog natječaja prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Sudionika. 

Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...). 
Sudionici se prijavom na natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi. 

Sve slike i priče koje se za vrijeme nagradnog natječaja objave na društvenim mrežama portala miss7mama.hr od strane čitatelja missMAMe, a od strane Organizatora nisu tražene kao uvjet sudjelovanja, objavljuju se na vlastitu odgovornost i ne ulaze u nagradni natječaj te se Organizator odriče povezanosti s istima

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE 

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. 

Članak 9: PUBLICITET 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, imena i prezimena djece, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. 

Članak 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka bit će objavljeno na web adresi portala miss7mama.hr najkasnije do 22.11.2021. 

Članak 11: POREZI 

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. 

Članak 12: U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu. 

Članak 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA 

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.