Vrtić Igre za djecu 14. listopada 2018.

'Tajni život mačaka': Roditelji će se prepoznati, a djeca odlično zabaviti

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kroz film se provlači i tema nasilja nad životinjama i može poslužiti kao dobar povod za razgovor o tome kako se odnositi prema životinjama i prirodi

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove, a ovaj put pročitajte recenziju animiranog filma 'Tajni život mačaka'.

Film “Tajni život mačaka” je kineski animirani film o mačku Tomu i njegovom sinu Timu. Zbog trauma iz djetinjstva Tom je Tima sputavao u njegovim nastojanjima da istražuje svijet izvan stana u kojem žive. Međutim, zahvaljujući domišljatosti i mašti malog mačića, on se ipak otisne u avanturu života. Nažalost, Tim ubrzo na vlastitoj koži osjeti okrutnu stranu ljudi i shvati da ga je Tom samo nastojao zaštititi, a ne sputavati. 

Možda te zanima... Ringe ringe raja: Zabavan i poučan film za cijelu obitelj Vrtić

Ovo je film u kojem će se brojni roditelji prepoznati, a djeca odlično zabaviti. Film je namijenjen za cijelu obitelj i u njemu mogu svi uživati bez bojazni od neprimjerenog rječnika. Kroz film se provlači i tema nasilja nad životinjama i može poslužiti kao dobar povod za razgovor o tome kako se odnositi prema životinjama i prirodi. Film je sinkroniziran na hrvatski, a prikazuje se u 2D i 3D formatu.

Za djecu: 4+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilje je prisutno kroz povremene slapstick gegove rakuna i prikaz uzimanja kalupa od mačića Tima.

Zastrašujući prizori: Nema ih.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode

Tempo: Tempo je umjeren.

Možda te zanima... Bijeli očnjak djeci prenosi važne životne poruke i uči o ponašanju životinja Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.