Vrtić Igre za djecu 24. veljače 2018.

Recenzija filma: Prapovijesna avantura u kojoj se igra nogomet

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove, a danas je na redu animirana avantura 'Dugi iz kamenog doba'

Film “Dugi iz kamenog doba” je animirana avantura o simpatičnim pećinskim ljudima. Oni nastoje spasiti svoje pleme od neprijatelja, igrajući nogomet. Kako je nogomet glavna sporedna stvar, ovo će mnogima biti povod da pogledaju film. Nažalost, ovo je studiju Ardman koji je poznat po filmovima "Janko Strižić" ili pak "Pobuna u kokošinjcu", najslabiji uradak do sada. Tu i tamo će se naći neka doskočica i to je sve.

Roditelji bi mogli na polovici filma zaspati od dosade, ali djeci bi mogao biti interesantan zbog šaljivog prikaza suradnje i timskog rada, pogotovo ako vole nogomet. Nasilja i zastrašujućih scena nema. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i igra u multiosjetilnom i 2D formatu. 

Možda te zanima... Dirljiv film 'Coco' djeci objašnjava zagrobni život Školarci

Za djecu: 4+.

Za roditelje: Film bi roditeljima mogao biti pomalo dosadan.

Nasilje: Nema prizora nasilja. 

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora. 

Rječnik: Primjeren je za djecu.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je primjeren i za manju djecu.

Možda te zanima... Recenzija: Miroljubivi bik Ferdinand protiv predrasuda i bullyinga Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.