Vrtić Igre za djecu 12. listopada 2017.

Internacionalna igraonica Happy Place: mjesto za igru, učenje i razvijanje kreativnosti

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Program u igraonici Happy Place objedinjuje igru i učenje stranih jezika, a profesori i odgajatelji su redom izvorni govornici arapskog, francuskog, engleskog i talijanskog jezika

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena, učenje stranih jezika i razvijanje kreativnosti kod djece – ciljevi su koje je zacrtala Suzana Cukrov, idejna začetnica Happy Place internacionalne igraonice, otvorene na Trgu Petra Preradovića 3 u Zagrebu.

Roditelje je posebice zainteresirao program koji objedinjuje igru i učenje stranih jezika. "Po prvi puta u Hrvatskoj djeca će moći učiti arapski jezik, na što smo iznimno ponosni. Bilo da ga požele razvijati kroz igraonice ili radionice, vjerujemo da će naši najmlađi u njemu uživati", naglasila je Suzana Cukrov.

 | Author: Promo Foto: Promo

U Happy Placeu, djeca se mogu razvijati kroz kreativne, jezične, grafičke i dizajnerske radionice, a profesori i odgajatelji su redom izvorni govornici arapskog, francuskog, engleskog i talijanskog jezika. Osim cjelodnevnog druženja, djeca mogu doći ovdje samo na sat, dva ili pak ovdje proslaviti svoj rođendan. 

Dok su na otvorenju igraonice roditelji uživali u razgledavanju modernih i funkcionalnih prostorija, djeca su zabavu pronašla u zajedničkoj igri. Uz mađioničara i facepainting odmah je bilo jasno da je prostor Happy Place internacionalne igraonice ispunio svoju svrhu. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Rado vrijeme igraonice je od 9 do 20 sati, te nedjeljom od 10 do 18 sati. Sada svoje subotnje kave možete ispijati u miru i biti sigurni da će se vaši klinici dobro provoditi kao i vi.

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.