Vrtić Igre za djecu 23. lipnja 2023.

Djevojčici niti jedno dijete nije došlo na rođendan, rješenje njezine mame sve je oduševilo

Foto: Instagram/lex.fitzgerald
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sve što je Willa Fitzgerald željela za svoj peti rođendan bila je velika proslava za prijatelje. Iako je njezina mama pozvala sve prijatelje, dobila je tek nekoliko odgovora jer je većina prijatelja ne odmoru i neće moći doći.

"Moja djevojčica je odbrojavala dane do svog rođendana. Bila je tako uzbuđena što će proslaviti s prijateljima. Napokon je došao taj dan, ali nakon 20 minuta čekanja nikoga nije bilo", napisala je mama Lex Fitzgerald na Instagramu, gdje je objavila fotografiju kćeri koja sama sjedi za stolom ukrašenim balonima, ostalom dekoracijom i naravno tortom.

U jednom trenutku mama je pomislila da je pogriješila vrijeme i datum na pozivnicama. "U jednom trenutku sam izgubila pojam o vremenu. Kada sam pogledala u sat bilo je 11.20, a proslava rođendana trebala je početi u 11. Moja kćerka sjedila je sama za stolom i čekala da društvo stigne", rekla je mama Lex.

Možda te zanima... Sjećaju li se petogodišnjaci svojih rođendana? Evo što kažu na temi na Redditu Vrtić

"Pomislila sam u sebi, ovo nisu istine. Kao majka posljednje što želim je da moje dijete pati i da s pet godina doživi tu vrstu odbacivanja", dodala je ona. 

Lex je shvatila da nema što izgubiti pa je u lokalnoj Facebook grupi objavila da su dobrodošle obitelji s djecom kako zabava ne bi propala. Na njezino iznenađenje, u roku od nekoliko minuta stigla je gomila ljudi.

"Ako netko ima malu djecu i trenutno razmišlja kako bi proveli vrijeme, može doći na rođendan moje kćerke na kojem se nitko nije pojavio.  Ovo je njena prva (i vjerojatno posljednja) zabava. Voljeli bismo je proslaviti s vama", napisala je Lex.

Nekoliko minuta kasnije nije bilo praznih stolova u igraonici. 

Djeca, bake i djedovi, potpuni stranci došli su i oduševili malu Willu i donijeli joj poklone. "Njihova gesta je sve promijenila. Od toga da za rođendanskim stolom nije bilo niti jedne osobe, napunili smo restoran obiteljima koje su odbile dopustiti da moja kći slavi sama", poručila je. 

Video je dirnuo srca tisuća i izmamio suzu u oku drugim roditeljima.

"Imate sreću što živite u tako divnom susjedstvu", "Ovo je istovremeno tužna i divna priča", "Hvala svima koji su se odazvali i uljepšali rođendan ovoj djevojčici", neki su od brojnih komentara.

Možda te zanima... Moram li na rođendan svog djeteta pozvati braću i sestre onih koji dolaze na proslavu? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.