Vrtić 09. studenoga 2022.

Djevojčici nitko od 27 pozvanih nije došao na proslavu rođendana: "Sve smo bacili u smeće"

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama je na proslavu kćerinog 3. rođendana pozvala 27 djece, nitko se nije pojavio

Ako imate djecu, napravit ćete sve da ona budu sretna. No, vidjeti svoje dijete tužno, to je najgori osjećaj na svijetu. Majka je organizirala proslavu rođendana za svoju djevojčicu,  nitko od 27 pozvanih nije došao. 

Mama Breanna Strong rezervirala je cijelo igralište na zatvorenom, naručila pizze i omiljenu Frozen tortu za treći rođendan svoje kćeri Avery. Ali kad se nitko nije pojavio na proslavi, kazala je da je bila prisiljena sve baciti u smeće. Video je majka objavila na društvenoj mreži TikTok te je pokazala kako su u parku sve uredili i pripremili.

Postavili su rođendanske ukrase i rekvizite, a na stolu je bilo puno kolača. Na videu se vidi kako djevojčica sjedi sama i jede komad pizze. "Uzaludno potrošeni novac i vrijeme", napisala je.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

Video je pregledalo nekoliko tisuća korisnika, a neki su izrazili želju da joj pošalju poklone. "Obično ne pokazujem emocije niti se uzrujavam, ali kad ljudi ne dolaze na dječje zabave, to me natjera da plačem", napisao je pratitelj.

Drugi su pak nakon odgledanog videa pokušali riječima utješiti mamu i njezinu djevojčicu. "Tako mi je žao, mora da si slomljena. Sljedeći put nam se javite i mi ćemo doći", napisala je jedna osoba.

 "U mojoj kući je pravilo da idemo ako smo pozvani. Tužno je da se ovo događa", napisala je druga druga. "Ne idemo na rođendane samo u izvanrednim okolnostima, baš zbog ovakvih situacija", dodala je treća. Majka djevojčice je poslije obavijestila pratitelje da se njezina kćer dobro zabavila unatoč tome što se nitko nije pojavio: "Dobila je sve što je htjela - pizzu, tortu i zabavu."

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mirna_LaVentura
    Mirna_LaVentura

    Dragi svi, za navedenu situaciju ne mogu s te strane kao roditelj komentirati, ali u dugogodišnjem iskustvu u radu s djecom kao animator smo imali situacija gdje slavljeniku nije došao niti jedan prijatelj na rođendan. Za roditelje stvarno vjerujem da je jako teško to gledati. Nama kao animatorima u tim trenutcima kada gledam tužno i razočarano dijete također nije lako. Na takvim rođendanima, proradi “ono nešto” u nama i mi tete postajemo najbolji prijatelji vašoj djeci. Taj rođendan se diže na 200% i pokušavamo barem tih 2-3 sata koliko traje rođendan djetetu pružiti nezaboravno iskustvo. Nismo više samo moderatori igara, nego aktivni članovi svih igara i svo to vrijeme smo dijete skupa s njim. Kada završi rođendan i dijete dođe mami i kaže da mu je bilo odlično, da se zabavilo, sve ostalo pada u vodu i ti znaš da si uspio. Nema veće sreće od sreće djeteta. Ako će Vam ikada trebati animatori javite se na instagram profil LaVentura (@laventura.hr) • Instagram photos and videos  ili na facebook stranicu (1) LaVentura | Zagreb | Facebook  garantiramo da će svako dijete sa svojeg rođendana ili kao gost rođendana izaći sretno. Lijep pozdrav

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.