Školarci 12. lipnja 2023.

Puni makeup i potpetice za proslavu 9. rođendana? Tako to radi kći Aleca Baldwina

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Granice su danas vrlo fleksibilne u roditeljstvu, a djevojčice malo ranije odrastaju. Kad se to dvoje spoji zajedno… Svašta se može očekivati.

Naše dijete, naša pravila. To je jasno. No, to ne znači da ne smijemo barem komentirati ili reći svoje mišljenje o tuđim postupcima ako nas baš jako čude. A možda su zapravo sasvim normalna? Svatko ima svoju verziju, sigurni smo. No, o čem se zapravo radi.

Carmen Baldwin, kći Hilarie i Aleca Baldwina, proslavila je nedavno svoj 9. rođendan, a ponosna mama je objavila na svom Instagramu fotografije s proslave. Na njima je Carmen koja ima na licu puni makeup, a na nogama – cipele s potpeticama. To je kći, da se razumijemo, koja slavi 9. rođendan.

U svom Instagram storyju Hilaria je pokazala cijeli proces kako se Carmen pripremala, a to je uključivalo i prevrtanje maminog ormara. Tamo je našla i šarene cipele s vrlo visokim potpeticama. Nakon tog uslijedio je i makeup, a prema stavu koji je malena zauzela, čini se da je vrlo zadovoljna rezultatom.

 | Author: Instagram Foto: Instagram

Inače, ako sad misliš da se Carmen pripremala za proslavu s frendicama doma ili nešto slično, pa je to sasvim u redu – ipak nije tako. Carmen je dva dana ranije išla na večeru s roditeljima, pa se ovako uredila za taj poseban izlazak. Možda je to zapravo normalno u krajevima gdje Baldwinovi žive, ali kod nas bi, kladimo se, Carmen bi ipak privukla poglede.

Carmen je, inače, najstarija od šestero djece Hilarije i Aleca Baldwina, a dvoje je djece mlađe od dvije godine, a još je jedno dijete na putu! Baldwinovi su u svakom pogledu liberalni, da… Ovo nije prvi put da Carmen u javnosti bude našminkana, a mama to voli istaknuti. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.