Vrtić Igre za djecu 04. srpnja 2014.

Dobitnici kinoulaznica za crtić Poštar Pat

Poštar Pat
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Odgovorili ste nam na pitanje koji je vašem djetetu omiljeni lik iz crtića, a mi smo tri odgovora nagradili s po dvije ulaznice za animirani film Poštar Pat u kinima Cinestar

Koji je vašem djetetu omiljeni lik iz crtića? Tri odgovora na ovo pitanje, koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka od petka 4. srpnja do utorka 8. srpnja u 11 sati, nagradili smo s po dvije ulaznice za animirani film Poštar Pat u kinima Cinestar. Dobitnici su Raketica, patriktoni i Ivana2111, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. 

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se! Detaljan pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje.

Natjecanje za talente

Dugometražni animirani film snimljen je prema popularnoj crtanoj seriji Poštar Pat. Skromni i omiljeni poštar Pat živi mirno i sretno sve dok Edwin Carbuncle, službenik opsjednut učinkovitošću, ne osmisli plan za preuzimanje poslovanja specijalnih dostava i uvođenje robota. Pat je želio suprugu odvesti na pravi medeni mjesec u Italiju, a nakon što je na televiziji vidio natjecanje za talente, odluči osvojiti nagradu koja, uz ostalo, uključuje i putovanje u Italiju.

Pjeva sjajno i ulazi u finale u kojem će mu, u Londonu, suparnik biti Josh. No, putem, pada u zamku koju je osmislio Carbuncle. Joshov manager Wilf, odlučan osigurati potpisivanje ugovora, također postane sudionikom zamke zvane “robot-poštar” i odluči po svaku cijenu osigurati da natjecanje i ugovor osvoji Josh. Istovremeno, Pat se nađe pod svjetlima reflektora i u situaciji da ostane bez svega do čega mu je u životu najviše stalo - obitelji, prijatelja i posla.

Pogledajte trailer za animirani film Poštar Pat!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.