Vrtić 03. kolovoza 2023.

Djevojčica na svadbi obrisala usta o mladenkinu haljinu – užasnula mamu i nasmijala sve

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ah, ta djeca, s njima uvijek neki smijeh i – gubitak živaca. Jedna je mama iz Kalifornije svoju kći povela na vjenčanje, a ona joj je priuštila upravo to o čem smo govorili…

To kako te djeca mogu osramotiti i obrukati, to ne može nitko! Ma dobro, može, ali to kako to djeca rade, onako lako i bez trunke grižnje savjesti, to je čudo jedno! Jedna je mama iz Kalifornije sasvim slučajno ovjekovječila jednu takvu priliku. Jer – vjenčanica, ubrus… sve je to isto, zar ne?

Mama Kristen Fox bila je sa svojom dvogodišnjom kćeri Jaynom na vjenčanju i taman je snimala mladenku u vjenčanici, kad je Jayna prišla mladenki i „bez da je trepnula“ obrisala usta i ostatak lica o mladenkinu haljinu. Da, da, o vjenčanicu!

Inače, mama je zapravo htjela snimiti Jayninu reakciju kad vidi mladenkinu vjenčanicu, jer je mislila da će Jayna biti očarana haljinom. I bila je! Oduševila ju je, očito kvaliteta ubrusa! Mama je užasnuto gledala kako Jayna briše usta i lice divnom bijelom haljinom…

U pozadini se na snimci čuje nervozni smijeh, a pojavljuje se teta malene Jayne i miče ju od mladenke i njene bijele – nekoć snježnobijele – haljine.

@thefoxsaystwins Do not recommend serving ketchup with the chicken nuggets and fries for the kiddie meal…or just don’t invite kids #bridefail #imsoembarrassed #weddingwhoops #rehersaldinner #kidfreewedding #kidsaremessy ♬ dumb dumb - sped up - mazie

Natpis ispod videa kaže: „Ne preporučam posluživanje kečapa uz nuggetse i pomfrit za dječji obrok… ili samo nemojte pozvati djecu.“ Neki od hashtagova ispod bili su #imsoembarrassed i #kidsaremessy.

Mladenka nije uopće bila uzrujana niti ljutita na Jaynu. „Ona mi je nećakinja, ne bih nikad mogla biti ljuta na nju,“ rekla je kasnije mladenka za Today.com. Rekla je da se nije niti vidio trag njenog brisanja, a i da je, ne bi bio nikakav problem.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.